Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Eenzijdig ongeval op N61 bij Hoek

Toegevoegd: 17-08-2008, 17.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een eenzijdig ongeval op de N61 is zondagmorgen een 26-jarige vrouw uit de gemeente Sluis gewond geraakt.


Het ongeval vond rond half negen plaats ter hoogte van Hoek. Door onbekende oorzaak raakte de vrouw in de rechterberm, reed door een flinke kuil en stuurde tegen naar links. Hierdoor kwam zij uit de berm, schoote de weg over en kwam in een links van de weg gelegen sloot tot stilstand.

De vrouw hield aan het ongeval diverse schaafwonden over. Haar auto raakte rondom beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (17-8-2008 om 20:38)
Eerst moeten er nog veel doden vallen voordat er een fatsoenlijke weg wordt aangelegd, Een mensenleven kost te veel, en beslissinggen over deze weg misschien ook wel ? Een Status Aparte moet Zeeuws-Vlaanderen worden, waar wij zelf de dingen kunnen beslissen, zonder dat getreuzel uit Middelburg
Sonja bracke (17-8-2008 om 20:33)
Een weg niet berekend op al het toeristenverkeer in een tijd dat landbouwers druk bezig zijn.Het zoveelste ongeluk deze zomer. En de aanpassingen maar uitstellen. Maar ja, we zijn nederlands dunst bevolkte provincie, zonde van het geld van de belastingsbetaler. Ook al is het Zeeuws geld.
Vice versa (17-8-2008 om 20:32)
Nou sorry hoor, ik rij al jaren dag in dag uit over die weg en tot nu toe ben ik nog steeds niet 'vanzelf' van de weg afgereden. Het wordt pas gevaarlijk als mensen inderdaad andere dingen aan het doen zijn i.p.v. autorijden of zonodig inhalen waar het eigenlijk niet kan.
Toa (17-8-2008 om 20:25)
Ik heb jaren over deze weg gereden en vind er niets gevaarlijks aan echter moet men wel de aandacht bij het verkeer houden en vooral zich aan de juiste snelheid.
P.brusse (17-8-2008 om 19:39)
Provincie weg is de N 61 niet een rijksweg ??
Goed zo Provincie Zeeland (17-8-2008 om 19:10)
Op naar de volgende!! Volgens het rijk is deze weg helemaal niet gevaarlijk en kan die best nog wat jaren wachten. Het is misschien een goed idee om elke 10 meter een camera te zetten. Dan kunnen onze beleidsmensen tenminste zien hoe de mensen er verongelukken!
Cookie-instellingen beheren