Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Duo op scooter gewond na botsing

Toegevoegd: 18-08-2008, 23.22 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Bij een ongeluk in Meliskerke zijn maandagmiddag een 17-jarige bromfietsster en een evenoude passagier gewond geraakt.


De twee zaten op een brommer die rond 16.15 uur op de kruising van de Blauwpoortseweg met de Kaasboerweg werd aangereden door een 63-jarige automobilist uit Middelburg. De man had verzuimd voorrang te verlenen.

Het meisje liep verwondingen op aan haar knie en de jongen raakte gewond aan zijn voet. De twee zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clingenaar (19-8-2008 om 14:31)
Beste Japo, helemaal mee eens de leeftijd doet er niet toe. Velen die zich in het verkeer bewegen hebben geen tijd of geduld en sorry hebben ze nog nooit van gehoord. Wat is er nou beschaafder dan de handje opsteken met een sorry gebaar ipv de bekende middelvinger?
N (19-8-2008 om 14:14)
Japo; dit ben ik ook helemaal met je eens. Hetgeen wat mij dwars zit is het feit dat er zo gauw wordt gewezen naar de jongeren. Dat is een beetje jammerlijk van sommige reacties. Als er een jong iemand iets veroorzaakt komt er een stortvloed aan reacties, terwijl dit bij ouderen niet zo is.
Ik (19-8-2008 om 13:34)
@ Japo: Wat hij bedoeld is dat er tegenwoordig maar heel makkelijk "de jeugd van tegenwoordig" geroepen wordt. Ook ouderen maken fouten en dit is een van de bewijzen daarvoor. Het heeft er verder weinig mee te maken maar ik wilde dit even duidelijk maken aangezien het vaak wel de waarheid is.
Spikey (19-8-2008 om 12:28)
Hoezo voorrangsfout ? Kan het zo zijn dat de betreffende automobilist de scooter niet heeft gezien ? Is er dan meteen sprake van een voorrangsfout !? Gezien de snelheid van veel scooters en de rijstijl kan ik het me voorstellen dat je een scooter niet altijd ziet.
Japo (19-8-2008 om 09:42)
Beste N, Jong of oud doet er in principe niet toe. We zijn samen op weg en een voorrangsfout hoeft niet altijd in een aanrijding te eindigen. Ik ben 66 en maak ook wel eens een voorrangsfout mee. Er kunnen ongelukken worden voorkomen als we er een samenspel van maken en vaker sorry zeggen.
N (19-8-2008 om 08:02)
Gohh... Het zijn dus toch blijkbaar niet altijd de jongeren he?!
Cookie-instellingen beheren