Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje in Souburg beroofd van mobieltje

Toegevoegd: 20-08-2008, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdagavond een 17-jarig meisje onder bedreiging van een op een wapen gelijkend voorwerp beroofd van haar gsm.

Het meisje, woonachtig in Oost-Souburg, fietste rond 23.45 uur over de Lekstraat. Ze werd daar door vier onbekende jongens tegengehouden en tot stoppen gedwongen. De vier bedreigden het meisje en pakten haar mobieltje af.


Toen de buit binnen was gingen de vier er weer vandoor. Voor zover bekend raakte het meisje niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N. (21-8-2008 om 08:54)
Is het nou zo moeilijk om een mobiel te kopen? Dat je het gelijk maar moeten jatten en dat onder geweld? Effe goeie tip koop nieuw mobieltje voor dat meisje en geef je aan bij de politie dan pas zijn jullie flinke kerels.
Lady di (21-8-2008 om 08:48)
Wat laf en dan met een wapen, gatver. Waar moet dat na toe, deze maatschappij is erg rot. Hou m'n hart vast. Ook voor mijn kids. Sterkte meis.
Chris (21-8-2008 om 08:31)
Wat laf en ik hoop dat het meisje er geen nare gevolgen aan overhoud al zal dat moeilijk zijn. Kom op stoere knullen, breng dat mobieltje terug met een bloemetje en betuig spijt. Haar adres kunnen jullie wel achterhalen via de politie. En doe het NOOIT meer!!!
Elise (21-8-2008 om 08:29)
Flinke jongens, als ze tegenover een agent staan doen ze hun bek niet open denk ik.
N (21-8-2008 om 08:13)
Het lijkt een mega-toename maar ik denk dat dit eigenlijk reuze meevalt. Door de media, zoals HVZeeland, wordt er in grotere mate aandacht aan geschonken. Zodoende lijkt het alsof het er meer worden, maar in werkelijkheid krijgen we het er van meer te horen dit i.t.t. voorgaande jaren.
Toon (21-8-2008 om 08:09)
Jammer dat ze het niet bij mij deden!!
Cookie-instellingen beheren