Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw klapt op lantaarnpaal Polredijk

Toegevoegd: 11-09-2008, 20.07 uur
Vrouw klapt op lantaarnpaal Polredijk
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder is donderdagavond een 50-jarige vrouw uit Goes door aquaplanning met haar auto tegen een lantaarnpaal gereden.


Het ongeluk deed zich rond 18.30 uur voor in één van de bochten in de Polredijk tussen Vrouwenpolder en Veere. De vrouw kon ongedeerd uit haar auto komen. Haar auto en de lantaarnpaal kwamen er minder goed vanaf.

De auto liep zware schade op aan de voorzijde en ook het dak liep een flinke deuk op. De lantaarnpaal was immers gebroken en de bovenste helft was op de auto geklapt. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto weg te slepen.

Opmerkelijk genoeg is vandaag onderzoek gedaan in de bochten van de Polredijk wegens het grote aantal ongelukken dat zich daar de laatste tijd voordoet. Zondagavond nog klapte een auto op een betonnen talud naast de dijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corine (11-9-2008 om 22:25)
Het zal niet alleen aan aquaplanning liggen, er gebeurt daar bijna wekelijks een ongeval, zelfs bij prachtig zomerweer.
Hannie (11-9-2008 om 22:10)
Inderdaad Paul, als iedereen zich aan die (hoe vervelend ook) 60 km/u zou houden, zouden er veel minder ongelukken gebeuren. Zoiets als aquaplaning kan gebeuren, heel naar en misschien zijn ook (te) gladde banden mede-oorzaak.
Paul (11-9-2008 om 21:57)
Allereerst beterschap voor de bestuurster. Er staat dat er onderzoek is gedaan naar de bochten in de dijk maar is het niet veel beter dat iedereen zich aanpast aan de omstandigheden op de weg. Aquaplaning komt door een veel te hoge snelheid. Een regenbui en gelijk raken we bijna massaal van de weg.
Cookie-instellingen beheren