Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewelddadige tasjesroof in Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2008, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een gewelddadige tasjesroof die vanmiddag plaats vond op de Groenmarkt in Middelburg.


Rond drie uur is een 73-jarige vrouw uit Rotterdam van haar tas beroofd door een tot nog toe onbekende man. De Rotterdamse liep over de Groenmarkt in Middelburg toen zij werd belaagd door een jongen met een grijs trainingsjack aan.

Door de aanval kwam de vrouw ten val en hierdoor schoot haar blauwe boodschappentas met een afbeelding van Mickey Mouse uit haar handen. De jongen, die een capuchon ophad, sprong van zijn fiets, griste de tas weg en verdween weer op zijn fiets.


De vrouw is opgekrabbeld en naar het politiebureau gelopen om daar aangifte te doen van de tasjesroof. De vrouw heeft een wond aan haar hand opgelopen, doordat zij haar val heeft willen breken. Ook heeft zij erg veel last van haar heup.

Bent u getuige geweest van dit misdrijf, of weet u er op de één of andere manier iets van, meld u zich dan bij de politie in Middelburg, of bel met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (19-10-2008 om 21:56)
Die vent mogen ze wel eens aan mij geven. Laf mannetje. Dan zou het recht echt zegevieren. Bah wat een held zeg. Ik hoop dat de politie hem snel pakt. En wat mij betreft stampen ze hem helemaal met de wapenstok in mekaar. Das beter dan dat een of andere rode rechter over zijn lot beslist.
Cookie-instellingen beheren