Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Gestripte scooter in beslag genomen

Toegevoegd: 19-11-2008, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft woensdag in Vlissingen een gestipte bromfiets in beslag genomen.

Agenten reden 's middags in een onopvallend voertuig over de Van Hoogendorpweg en zagen voor hen een jongen met flinke snelheid op een geheel gestripte scooter rijden zonder kentekenplaat.


Op de scooter zaten geen kappen meer en het voertuig maakte ook het nodige lawaai. Nadat de jongen enige tijd gevolgd was, zagen de agenten dat hij voor een woning stopte.

De jongen werd ter plaatse aangesproken op zijn gedrag. Hij verklaarde dat hij aan het sleutelen was aan zijn scooter en even een rondje had gereden.

De scooter bleek technisch in zeer slechte staat te verkeren en is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De 16-jarige jongen zal enkele boetes tegemoet kunnen zien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (20-11-2008 om 08:21)
Aan alle scooterrijders die hier nu janken: Ja, ik knutselde vroeger ook aan mijn brommer en reed ook te hard. Maar dan wel waar het kon en we had wel respect voor het overige verkeer. Had gewoon verlichting op mijn bromfiets en mijn helm gewoon op mijn kop. Het is niet stoer wat jullie doen.
Souburger 2 (20-11-2008 om 00:39)
Onze burgermeester heeft belooft hierop actie te gaan ondernemen, misschien zit hij nog even te wachten tot er op de Lekstraat er een aan de voorkant van een vrachtwagen zit geplakt.
Ook een souburger (19-11-2008 om 23:04)
Dit moeten ze zeker rondom de Lekstraat doen. ik had er pas bijna een op mijn auto 's avonds. die reed zonder kappen en licht door de Lekstraat.
Kees (19-11-2008 om 23:01)
Na het lezen van deze reacties,weet je precies welke van jonge gasten afkomstig zijn.stoer hoor!!
Eric (19-11-2008 om 22:41)
Inderdaad had deze jongen een waarschuwing gegeven.Vergeet jullie eigen jeugd ook niet!! En wie betaald de boete? Juist de ouders.
Sjonny (19-11-2008 om 22:36)
Beetje flauw wellicht, maar wel terecht, geen kenteken is bekeuring! wat betreft lekstraat e.o. JUIST! daar eens orde op zaken stellen! evenals kanaalstraat en NSstation, hier kan je na 22.00 niet meer veilig over straat!
Cookie-instellingen beheren