Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Man beroofd op Langevieleweg in Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2008, 15.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is in Middelburg een 24-jarige man uit de gemeente Veere het slachtoffer geworden van een beroving.
 
De man liep rond 01.30 uur vanaf de Vlasmarkt in de richting van de Langevieleweg toen hij aan de praat raakte met twee onbekende mannen. Ter hoogte van de Langevieleweg werd de 24-jarige gedwongen zijn portemonnee en GSM af te staan. Tijdens de beroving kreeg de man klappen in het gezicht.


Nadat de man zijn GSM en portemonnee had afgegeven, renden de dieven ervandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (8-12-2008 om 19:32)
Te gek voor woorden om op die manier zo,n persoon z,n eigendommen af te pakken,wart is dat gemeen,zeer laf.
D.M. Goedhart (8-12-2008 om 16:21)
In één woord:WALGELIJK !!
Wim grootjans (8-12-2008 om 16:06)
Zielige gasten zijn ut en hopen dat ze gepakt worden? nee want helpt niet straf krijgen ze in nl niet ze krijgen koffie eten onderdak en oke ze zullen niet snel aangenomen worden als ze zouden gaan willen werken mja werken doen deze gastuh niet dus...
Cookie-instellingen beheren