Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bommelding verstoort Turkse trouwerij in De Stenge

Toegevoegd: 20-12-2008, 23.00 uur
Bommelding verstoort Turkse trouwerij in De Stenge
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een bommelding heeft zaterdagavond een Turkse trouwerij in vergader-, sport- en congrescentrum De Stenge in Heinkenszand wreed verstoord. De politie gaat uit van een loze melding.


Volgens de politie meldde rond 21.15 uur een man telefonisch bij De Stenge dat er binnen in de sporthal, waar op dat moment de trouwerij gaande was, een bom lag die zou afgaan. Medewerkers van het complex belden daarop direct de politie. De ceremoniemeester van de bruiloft zette hierop uit eigen beweging de ontruiming in.
 
Bomexperts van de Zeeuwse politie hebben direct na aankomst binnen een onderzoek gedaan. Hierbij werden onder meer toiletten en de sporthal gecontroleerd. Ook werd buiten de auto van het bruidspaar zowel binnen als buiten grondig gecontroleerd. Omdat niets werd gevonden vermoedt de politie dat er sprake is van een grappenmaker. Rond 22.30 uur werd het sein loos alarm gegeven en konden alle gasten en het bruidspaar weer naar binnen.
 
De politie is op zoek naar de bommelder. Volgens politiewoordvoerster Esther Boot gaat de politie er op dit moment echter nog niet van uit dat de bommelding specifiek is gedaan om de Turkse bruiloft te verstoren. Wellicht zal uit de telefeoongegevens blijken wie er achter de melding zit. Tot die tijd blijft het gissen naar de herkomst en het doel van de melding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (21-12-2008 om 01:08)
Zielig, zielig, wat een rotstreek om zo een bruiloft te verzieken. Volgens mij begrijpt deze "grappenmaker" niet wat hij het echtpaar en de gasten heeft aangedaan. ''t Is maar te hopen dat dit figuur dit eens netjes uitlegt aan de politie. Maar ja, daar heb je echte lef voor nodig he!!
Nickey (21-12-2008 om 00:56)
De politie denkt dat het om een grappenmaker gaat?Dit zijn geen grappen .Wie in deze tijd hierover grappen durft te maken is ziek.Verder wens ik het bruidspaar alle goeds en veel liefde toe .
BHV er (21-12-2008 om 00:21)
Als je goed naar de foto kijkt hadden de gevolgen niet te overzien geweest
Tinus (20-12-2008 om 23:35)
Zielig hoor, om de mooiste dag van hun leven op die manier te verpesten.
Cookie-instellingen beheren