Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand op schip de Punt Middelburg

Toegevoegd: 21-01-2009, 17.01 uur
Brand op schip de Punt Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een brand op een schip dat lag afgemeerd aan de Punt in Middelburg.
 
De brand werd rond 16.10 uur opgemerkt. Een bluswagen en een ladderauto rukten uit maar uiteindelijk bleek de inzet van alleen de blusauto voldoende.
 
Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redvest ervaringsdeskundige (22-1-2009 om 00:30)
@baard........ Als ervaringsdeskundige (door oefening) moet ik constateren dat je niet helemaal gelijk hebt. In de meeste gevallen zul je inderdaad op je rug draaien maar dit gebeurt zeker niet altijd.
Vries (21-1-2009 om 23:35)
Zeikerds. Zitten jullie bij de arbeidsinspectie of zo? Leggen ook op elke slak zout.
Anna-catharina (21-1-2009 om 22:49)
Alleen rookschade door kortsluiting in een apparaat. Wat heben reddinsvesten hier mee te maken, het is hier slechts 1 meter diep.
Baard (21-1-2009 om 21:14)
@Fifefighter: Ik hoop toch dat je reddingsvesten bedoelt. Is wel degelijk verschil tussen die 2. Met een zwemvest kan je namelijk alsnog verzuipen als je bewusteloos bent. Een redvest keert je op automatisch op je rug als je in het water ligt, doet een zwemvest niet. Maar inderdaad niet netjes...
Henk (21-1-2009 om 19:12)
Ik woon tegenover de boot en hoorde wel sirenes maar dacht dat ze zoals gewoonlijk de veerseweg op gingen maar dat was niet het geval. de politie was als eerste op de voet gevolgd door de brandweer. toch heb ik niet 1 rookwolk of wat ook gezien. ik hoop dat de schade beperkt is.
Rick (21-1-2009 om 17:40)
Verschrikkelijk..... geen woorden voor!
Cookie-instellingen beheren