Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar Serie inbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 25-01-2009, 17.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een serie inbraken in Zeeuws-Vlaanderen. De diefstallen werden de afgelopen dagen gepleegd.


Uit een woning boven een restaurant aan het Spuiplein in Breskens is een geldbedrag weggenomen. Om hoeveel geld het precies gaat is niet bekend gemaakt.

Dieven bezochten ook een woning aan de de Visserslaan in Philippine. Hier werden een laptop en een camera weggenomen. Ook in een woning aan de Lange Heerenstraat in Schoondijke is ingebroken. Het is nog niet bekend of en wat hier is weggenomen.
 
 
 
Twee woningen in de Terneuzensestraat in Zaamslag zijn ook bezocht door inbrekers. Vandaag wordt geïnventariseerd of hier iets is weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blondi1 (25-1-2009 om 17:15)
Ow hebben ze hier ook geprobeerd. Was geen probleem: onze 5 vechthonden konden er niet om lachen. Alleen de deur is beschadigd geraakt. Jongens wees blij dat ik de honden terug geroepen heb en kijk in het vervolg een beetje uit. Ja je komt er niet iedere keer zo van af.
Cookie-instellingen beheren