Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (4-2-2009 om 10:15)
Dit zouden ze bij mij moeten proberen, maar dat doen ze niet!! pakken ze maar een meisje wat daar alleen fietst. Kan me hier erg kwaad om maken!!
Christian (4-2-2009 om 10:09)
Deze groep jongens mag van mij opgespoord worden en een straf krijgen. Heel laag, laf en min om als hele groep een alleengaand meisje zo te trappen, kunnen ze wel??? Laat die groep snotkokers maar goed gestraft worden.
Inge (4-2-2009 om 10:09)
Waar gaan we naar toe? Je durft je kind toch niet meer alleen naar school te sturen. Dit is verschikkelijk. ik hoop dat die jongens eens flink aan gepakt worden kijken hoe ze zelf eronder zulen zijn. een ongeruste moeder.
Esther (4-2-2009 om 10:03)
Leven wij nog wel in een veilig vrij land? bah die jongens moeten flink aangepakt worden, en flink laten voelen dat dit niet door de beugel kan! weten ze wat het doet bij dat meisje en haar ouders? daar moet allemaal niet te licht over gedacht worden! straffen die jongens!!
Joop (4-2-2009 om 10:01)
Voor het meisje: sterkte Het gedrag van die jongens bij de bron aanpakken,die bron kan dat ook de opvoeding zijn???
Erik (4-2-2009 om 10:00)
Ik denk dat hier een GROTE taak voor de ouders weggelegd is.Men heeft het maar druk ,druk ,druk,zodat ik mij wel eens afvraag of de ouders wel weten wat de kinderen allemaal uitspoken.,dus niet alleen de jongens stevig aanpakken maar ook de ouders op het matje roepen.Meisje sterkte!!
Cookie-instellingen beheren