Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vrouw rijdt op parkeerwacht in

Toegevoegd: 07-02-2009, 20.04 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.


De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren. Toen hij na de tweede keer de vrouw wilde bekeuren en daarvoor, staande op straat, aan de voorkant van de auto het kenteken wilde noteren, gaf de vrouw gas en wilde naar de rijbaan sturen.

Omdat de man, op de straat, heel dicht bij de auto stond kon hij ternauwernood, door op het trottoir te springen, een aanrijding voorkomen. De vrouw is weggereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (8-2-2009 om 14:17)
Hoe je het ook draait of keert en wat de reden ook mag zijn, dat mens deed een poging tot doodslag. ZWAAR STRAFFEN DUS!
Mark (8-2-2009 om 13:59)
Irritante rotlui die autoritaire parkeerwachten. Mijn kaartje1 mm uit het zicht een boete van 50 euro terwijl de tijd, datum en plaats zichtbaar zijn. Ik heb ook vaak de neiging gehad. Maar ik kon me inhouden. Dus Heel goed gedaan mevrouwtje
Adriana (8-2-2009 om 13:31)
Als parkeerwachter moet je toch ook wel geleerd hebben om tollerant te zijn,even vragen wat ze daar deed en als het maar voor een paar minuten is dat ze daar staat zowat!!!!
Paul (8-2-2009 om 13:29)
Tja, er staat Foutief, geparkeerde auto. En mevrouw kreeg een eerdere waarschuwing! Logisch dat er daarna, een reactie volgt van de parkeerwachter. Onlogisch, de reactie van de bestuurster. Paul.
Jaap Vergeer (8-2-2009 om 13:23)
Natuurlijk lijkt het een poging tot doodslag, daar is geen goed woord voor, toch het zou aardig zijn te weten hoe leuk het gedrag van de parkeerwacht geweest is en hoe dicht is dicht op de auto? meer dan een meter, anders is het niet te lezen, probeer maar. Mevrouw stond gestopt en niet geparkeerd.
Kuitaart (8-2-2009 om 13:15)
Dat is volgens de wet niet parkeren! Pas als de motor uit staat en je de auto verlaten hebt is het voertuig geparkeerd. Heb waarschijnlijk dezelfde regelneuker getroffen want bij mij hebben ze het ook geprobeerd. Helaas voor de man in kwestie kreeg ik gelijk bij de rechter.
Cookie-instellingen beheren