Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 110 km

Extra Walcherse ambulance staat in Domburg

Toegevoegd: 08-02-2009, 06.41 uur
Door: Omroep Zeeland
DOMBURG - In Domburg staat sinds zaterdagmiddag een extra ambulance voor de inwoners van Walcheren. Dat is eerder dan verwacht, de wagen zou pas maandag inzetbaar zijn.


Vrijdag heeft de provincie 100.000 euro beschikbaar gesteld voor de extra ambulance. De wagen is nodig om vanuit alle plaatsen op Walcheren binnen 45 minuten een ziekenhuis te bereiken met een afdeling spoedeisende hulp.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hv (9-2-2009 om 19:12)
@vrouw neeltje jans is mogelijk sneller in de veerse dorpen dan stromenweg .en gezien de toestand van het ziekenhuis goes (geldgebrek,fouten) goes snel dicht doen, niks voor terug zetten .goes naar vlissingen .vlissingen blijft ,mag naar middelburg (nieuwbouw)
Rien (9-2-2009 om 16:20)
Jammer voor de inwoners van middelb, vliss en arnem. als nl 's avonds en in het weekend er 1 auto uit goes en 1 uit middelburg rijden, en de "kraamauto" gaat rijden voor wat dan ook, dan moet de laatst overgebleven auto uit middelburg in domburg gaan staan. trek uw conclusie wat aanrijtijd betreft.
Vrouw (9-2-2009 om 07:43)
@hv ja op neeltje staat er een dat klopt maar die is dus in de dorpen zoals westkapelle echt niet sneller dan die van de stromenweg en zeker niet in de zomermaanden ,maar waarom domburg en niet westkapelle daar kan de ambu met enige aanpassing zo naast de brandweerauto staan ,raar hoor .
Inge (8-2-2009 om 20:29)
Heb hem vanmiddag zien staan en hij heeft zijn diensten zelfs al bewezen. Echt een aanwinst voor deze zomer, met de zee en zijn gevaren zo dichtbij EN met de kraamafdeling in Goes. Dit kan alleen maar positieve effecten hebben....
D (8-2-2009 om 19:41)
Verdiep je eerst eens in de situatie. Er zijn dus niet constant zes ambulances paraat. En weet je ook hoe vaak het voorkomt dat er geen enkele ambulance 'voorradig' is?
Hv (8-2-2009 om 18:48)
Het geld konden ze beter aan de ambulancedienst geven. Walcheren heeft al genoeg ambulance's (kleine 6). De dicht bijzendste ambulance voor de gemeente veere is neeltje jans.
Cookie-instellingen beheren