Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Klappen bij verkeersruzie in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie op een kruising in Vlissingen zondagmiddag.


De ruzie ontstond rond 13.40 uur op de kruising Sloeweg/Koudekerkseweg/Gerbrandystraat. De ene weggebruiker was het niet eens met het verkeersgedrag van de ander op de rotonde van de Sloeweg met de Bossenburghweg.

De beide bestuurders wilden gelijktijdig de rotonde verlaten waardoor een gevaarlijke situatie ontstond. Bij de stoplichten op de kruising kwam het tot een handgemeen.

De beide bestuurders zijn ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de ruzie die nog niet zijn gehoord. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-2-2009 om 10:52)
Automobilisten kunnen niet overweg met rotondes die dubbele banen hebben. De meeste aanvoerwegen van dergelijke rotondes zijn voorzien van voorsorteer pijlen. Chauffers blijven de buitenste baan volgen bij linksaf, waardoor automobilisten die het wel goed doen in de knel komen. 'onderhouds examen'?
Esther (9-2-2009 om 10:08)
Ja ook ik ben zo'n lekkertje tegen gekomen vanuit de richting van de esso richting gebrandystraat probeerde mij in te halen op diezelfde rotonde via de binnenste rijstrook. Maar helaas niet gelukt want meneer draaide een rondje om zijn as. Was leuk geweest dat er daar een lantaarnpaal had gestaan.
Jaap (9-2-2009 om 08:54)
Dit voorval verbaasd me niet. Regelmatig zie je dat automobilisten op de rotonde nog willen inhalen om als 1e de afslag te kunnen nemen. Veel automobilisten kunnen eenvoudig niet met rotondes overweg. Soms zien ze ze niet eens en knallen tegen een muur aan b.v. zoals in Middelburg.
Gizmo (8-2-2009 om 23:43)
Ben er zeker van dat e.e.a. te maken heeft met de foutieve manier van rotonde-rijden, zoals ik dat daar regelmatig meemaak. Het moet zo: Rechtsaf & rechtdoor starten rechts, zodat degene voor linksaf LINKS kan starten en naar rechts uitvoegt als de anderen zijn afgeslagen. 9 van de 10 zeept hierop.
Cookie-instellingen beheren