Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen flink mishandeld in Oostburg

Toegevoegd: 09-02-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In Oostburg is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen flink mishandeld door een onbekende automobilist.


De jongen, een 16-jarige Oostburger, reed rond 16.00 uur samen met een even oude plaatsgenoot over de Grote Beer toen ze merkten dat er een auto achter hen reed.
 
De automobilist reed de twee voorbij en stopte. De bestuurder stapte uit, maakte een opmerking over het naast elkaar rijden door de twee jongens en gaf één van hen vervolgens een stomp.

De jongen kreeg vervolgens ook een vuistslag in zijn gezicht. Hierdoor heeft hij enkele loszittende tanden en een kapot gehemelte opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjen (10-2-2009 om 17:58)
.dan moeten ze misschien wel niet met 3 naast elkaar fietsen, maar dan kan de automobilist ook nog altijd toeteren! of is dat ook te veel gevraagd? wie is er nou zo kansloos om uit te stappen en iemand die veel jonger is een klap te geven dat is gewoon in 1 woord zielig! flinke straf voor die man!
X (10-2-2009 om 16:45)
Ik ken de jongen. ze hadden het kenteken. de automobilist zit nu 3 dagen vast en we willen ook wel een schade vergoeding hebben. de tanden staan ook weer recht maar hij moet waarschijnlijk een beugel en hij was er net vanaf. ze fietsten netjes naast elkaar 2 aan 2 dus dat is geen reden om te slaan
Matthijs (10-2-2009 om 16:11)
@JR: Ook al fietsen ze met z'n drieën naast elkaar dan is die straat nog steeds breed genoeg om te passeren. En anders WACHT je gewoon ff. En groot gelijk dat ie een klap kreeg!? Met stip de domste uitspraak op HV! Ik sla jou toch ook niet om dat je blijkbaar geen fatsoen in je donder hebt?
Mo (10-2-2009 om 07:29)
Je leert toch bij je rijlessen om zelfbeheersing te hebben in het verkeer en situaties oplossen, misschien een idee! Zijn rijbewijs afpakken en een nieuwe cursus voor zijn rijbewijs plus een cursus zelfbeheersing!! Plus nog een flinke straf voor zinloos geweld! Schandalig is dit van die man!
Vader van 3 kids (9-2-2009 om 23:22)
Als ik zoiets zou zien gebeuren dan ging die gast zelf zonder tanden naar het ziekenhuis, idioot, probeer dat maar eens bij, grote kans dat je het niet meer na verteld. Maar kenteken en auto, dan is de dader toch gemakkelijk te achterhalen ? ouders ga even verhaal halen.
JK (9-2-2009 om 21:18)
Nou die fietsers moeten niet naast elkaar fietsen soms wel met zen drieen naast elkaar en nog niet aan de kant gaan.Groot gelijk dat die jongen een klap kreeg, jeugd van tegewoordig...denken dat alles kan.Zelf zou ik het niet doen maar soms heb je zo iets van wrrrrrrrrrrrr ga nou een aan de kant !!
Cookie-instellingen beheren