Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 90 km

Auto op zijn kant door gladheid

Toegevoegd: 12-02-2009, 14.29 uur
Auto op zijn kant door gladheid
Door: Laurens Jobse

TERNEUZEN - Donderdag rond 08.30 uur is op de Guido Gezellestraat een 25-jarige Terneuzenaar met zijn auto uit de bocht gevlogen.


Doordat het wegdek bevroren was, verloor hij de controle over zijn auto en kwam deze op zijn kant in de berm tot stilstand. Door omstanders werd de auto weer op zijn wielen gezet.

De ambulance kwam ter plaatse maar de bestuurder bleek geen letsel te hebben opgelopen bij het ongeval.

De auto raakte beschadigd en moest worden afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-2-2009 om 20:34)
Hoezo gaat hij kort door de bocht. T probleem is gewoon dat veel mensen te hard rijden en te weinig rekening houden met t gevaar wat er op zulke momenten schuilt. Enige mate van voorzichtigheid is wel geboden want een auto gaat gewoon niet zomaar op zijn kant inderdaad.
Matthijs (12-2-2009 om 19:03)
@ @Matthijs: Geen mij eens 1 goede reden waarom ik m'n commentaar voor me moet houden. Omdat het jou niet aanstaat? Het is gewoon een feit dat mensen bij gladde wegen hun snelheid niet aanpassen en daarna de gemeente de schuld geven.
Boedsr (12-2-2009 om 18:47)
Heb zelf voregeweek ook op zijn kop in het water gelegen maar en ik reed 60 waar je 80 mag maar door een tegen liger kwam ik in de berm terecht en als het dan glad is dan ga je als nog maar we zijn er goed af gekomen maar de tegen ligger is mooi door gereden en ik hoop dat hij zich nog meld
L.B. (12-2-2009 om 18:16)
Ben bewoner bij rotonde en de strooidiensten zijn al van s'avonds druk bezig,dus die treffen geen blaam,zal kwestie van onoplettendheid zijn geweest,is ook een van de drukste rotondes in de gemeente!
Pieter (12-2-2009 om 17:20)
Misschien ook even noteren dat de gemeente Terneuzen deze morgen en gistermorgen in ieder geval op veel plaatsen NIET gestrooid had (en waarschijnlijk helemaal nergens). Daar waar ze anders al beginnen met strooien, nog voordat Marion de Hond de avond ervoor verschijnt in het 8uur journaal!
@ Matthijs (12-2-2009 om 16:33)
Wat ben jij kort door de bocht zeg... Je weet toch niet wat er is gebeurt, hou je commentaar gewoon voor je!!!
Cookie-instellingen beheren