Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

79-Jarige vrouw op straat beroofd

Toegevoegd: 17-02-2009, 20.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - Een 79-jarige vrouw uit de gemeente Hulst is dinsdagmorgen van haar portemonnee beroofd nadat ze was aangesproken door een onbekende man.

De vrouw liep omstreeks 10.30 uur in de Hoofdstraat toen ze werd aangesproken door een man die de weg wilde weten. Hij hield haar een landkaart voor. Toen de man wegliep, merkte ze direct dat haar portemonnee was verdwenen uit haar jaszak.


De vrouw riep dat ze was bestolen waarna de man het op een lopen zette, richting Mardje van Wardje. Daar verdween hij uit het zicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anton (18-2-2009 om 03:13)
Zeeland is niet meer t zeeland wat het is geweest. En de politie(k)? Die kijkt liever de andere kant op. Ik denk dat we het idd zelf op moeten lossen. In zoutzuur bijvoorbeeld. Hoe haal je het in je hoofd bejaarde mensen te overvallen. Dit is al het zoveelste geval dit jaar. Voor mij is de maat vol
Philip (17-2-2009 om 22:57)
Het word tijd dat de politiek hier eens mee aan de slag gaat, telkens worden de ouderen uit onze samenleving gepakt, en de daders gaan vrij uit, ook als ze gepakt worden krijgen ze nauwlijks straf. tijd voor actie zou ik zeggen! of moeten we het zelf oplossen?
Theo Z (17-2-2009 om 21:28)
Dan ben je een grote vent,als je een vrouw op leeftijd berooft..echt een held op sokken oppakken en zonder kleren in een kooi op de markt neer zetten een paar dagen en nachten, en dan mag iedereen hem bespugen
Cor (17-2-2009 om 21:23)
Zo dat is lang geleden.weer en oude mens beroofd je geloofd het toch niet,hoe haald iemand het in zijn bolle kop om zoiets te doen!heeft echt niemand wat gezien?wat zou die overtreder nu krijgen als hij gepakt wordt???????mevrouw,sterkte......
Peter (17-2-2009 om 21:02)
Weer van die grote jongens, het is elke dag tegenwoordig raak met overvallen op bejaarden. Hoe laag kan je zinken LAFFE DAAD Sterkte voor deze mevrouw
Rien (17-2-2009 om 20:34)
Wat een vreselijk land begint dit te worden. En wat is dat voor soort tuig. Wie doen zoiets. Ik persoonlijk wens ze de vreselijkste dingen toe en hopelijk komen die uit.
Cookie-instellingen beheren