Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgen met drugs aangehouden op Deltaweg Goes

Toegevoegd: 22-02-2009, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vanmorgen op de Deltaweg bij Goes enkele Belgische mannen beboet omdat zij softdrugs bij zich hadden.


Agenten controleerden de auto rond 11.30 uur. Toen agenten de bestuurder aanspraken kwam er een enorme wietlucht uit de auto. Hierop hebben de agenten de uitlevering gevorderd van alle in de auto aanwezige softdrugs.

In totaal kwam er ongeveer 15 gram wiet tevoorschijn. Omdat één bijrijder zich niet kon legitimeren werd deze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is onderzoek gedaan naar de identiteit van de jongeman. Hij bleek 22 jaar en afkomstig uit het Belgische Zaffelare te zijn. Voor het niet kunnen legitimeren kreeg hij een boete van € 75,-.

Eén van de inzittenden had in totaal bijna tien gram softdrugs bij zich. Deze 20-jarige man uit Lochristi werd aangehouden. Hij kreeg van de Officier van Justitie een boete van € 150,-. Alle softdrugs zijn in beslag genomen en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.Breen (22-2-2009 om 21:19)
Hebben de politiediensten wel eens goed gekeken op koepoort inGoes daar wemelt het van de drugstoeristen uir Belgie en Frankrijk,daar moeten ze eens goed gaan controleren.
Piet (22-2-2009 om 20:47)
Is dit nieuws In terneuzen rijden iederen dag honderden belgen rond met drugs in de auto, zelfs de politie doet er niks meer aan. Gewoon alles verbieden en de coffeeshops sluiten dan gaat het probleem vanzelf weer weg, terug naar belgie en frankrijk, waar onze drugstoeristen vandaan komen. ZEG NE
Appie (22-2-2009 om 19:01)
Sorry hoor maar hier snap ik helemaal niks van er is een gedoogd beleid dat het verkocht mag worden en vervolgens word je aan gehouden. Schiet mij maar lek want zo krom is nederland.
Cookie-instellingen beheren