Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

70 Fietsen weggehaald bij station

Toegevoegd: 25-02-2009, 15.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vanochtend in Goes samen met toezichthouders en gemeentepersoneel fietswrakken opgeruimd bij het NS-station.


In totaal werden zeventig fietsen weggehaald. Van deze fietsen was vooraf vastgesteld dat deze in onvoldoende staat van onderhoud verkeren en/of al geruime tijd ongebruikt stonden gestald op het station.

Van alle weggehaalde fietsen zijn de gegevens genoteerd. Hierna zijn deze afgevoerd naar een opslagplaats. Daar zullen ze nog geruime tijd blijven gestald. Mensen waarvan hun fiets 'ontrecht' is meegenomen kunnen zich melden bij de gemeente Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (26-2-2009 om 07:51)
Kijk gemeente heeft weer geld opgehaald 70x20 euro (om je fiets terug te krijgen) = 1400 euro.Jaja tis weer iets om de achterstand van de ijslandsebank in te lopen.
Alex (26-2-2009 om 07:11)
Goede aktie, zouden ze ook eens rond het station in vlissingen moeten doen
Jan (25-2-2009 om 20:04)
Wat flauw om zo'n actie in de voorjaarsvakantie uit te voeren. Veel studenten rijden op oude fietsen omdat het onverstandig is om een goede bij het station te laten staan ivm de kans op diefstal. Is het rooien van bomen en ruimen van fietsen een soort hobby van de gemeente Goes aan het worden?
Rob (25-2-2009 om 16:06)
Werd tijd ook dat dit weer eens gebeurde het was weer een bende aan het woorden ipv dat dit elke maand eens gebeurd maar goed het is nu weer ff goed duurt weekje dan weer zo
Cookie-instellingen beheren