Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Forse inbeslagname bij inval Kapelle

Toegevoegd: 08-11-2011, 11.39 uur - Update: 08-11-2011, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een bedrijf aan de Handelsweg in Kapelle is vanochtend een groot aantal voertuigen in beslag genomen. Ook zijn er vijf arrestaties verricht.

De inval vond vanochtend vroeg plaats bij Hoogwerkerservice Zeeland in het kader van een onderzoek naar drugshandel en witwaspraktijken. De loods werd binnengevallen door leden van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie Zeeland. Er zijn vijf arrestaties verricht. Het zou gaan om drie mannen en twee vrouwen. De vijf waren afkomstig uit Goes en Kapelle.


Op het terrein stond een groot aantal voertuigen. Deze werden in beslag genomen omdat volgens een woordvoerder wordt vermoed dat deze met crimineel geld gekocht zijn. Bergingsbedrijven uit heel Zuid-West-Nederland werden ingezet om alle 24 voertuigen af te voeren. Het ging onder meer om (licht)aanhangwagens, vrachtauto's, hoogwerkers, jeeps, een graafmachine en bestelbusjes.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de leiding over het onderzoek en hoopt later vandaag meer mededelingen te kunnen doen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Perry (21-11-2011 om 16:32)
Kunnen we ook nog normaal oordelen of heeft iedereen zijn conclusie al getrokken mensen speel zelf niet voor rechter maar wacht af tot er oordeel van officier!!!!
Jan (11-11-2011 om 19:48)
Anja: ik denk dat u 2 dingen door elkaar haalt,ze zullen best goed werk afleveren en veel klanten hebben, maar de aanschaf van deze voertuigen is misschien niet zo netjes met wit geld betaalt maar met geld uit drugshandel, ja en dat mag niet. jammerdat u zoon nu geen werk meer heeft,we wachten af
Nico (11-11-2011 om 19:45)
Dit kan je toch niet goedpraten hoop ik, of je leeft echt in een andere wereld. Alles wijst erop dat het doorgewinterde criminelen zijn welke probeerden geld wit te wassen. Het is alleen mislukt, part of the game!
Woonwagenbewoner (11-11-2011 om 17:09)
Jammer dat er nog zoveel afgunst is tegen dit hard werkend bedrijf .
Anja (11-11-2011 om 00:46)
Ik word er echt ziek van dat gelul heel het bedrijf naar de kloten ga zelf allemaal werken toevallig waren ze net begonnen na klaar te zijn met lampen draaien alle lantaarnpalen in heel zeeland en vlaanderen groen te schilderen werk zat gelukkig dat de buren niks te doen hebben en jaloers zijn
Anja (11-11-2011 om 00:36)
Wat denk je van heel zeeland alle lantaarnpalen van spaarlampen voorzien en zeeuwsvlaanderen in elke straat weet je hoeveel werk dat is en al het werk aan de vlake tunnel al het materiaal verhuurd aan rijkswaterstaat dus wat nou niet werken afgunst dat is het en niks anders door luie donders
Cookie-instellingen beheren