Zoeken met Google:

Nieuwsdossiers » Fatale branden


Op deze pagina treft u de artikelen in ons nieuwsdossier 'Dossier: Fatale branden'.

31-08-16 | Herdenkingsplek ingericht in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - In het zorgcentrum van Ter Weel in Krabbendijke is een herdenkingsplek ingericht voor de drie bewoners die zijn overleden als gevolg van de grote brand afgelopen zondag.

Lees verder (0 reacties) »
Derde dode door brand zorgcentrum Krabbendijke

31-08-16 | Derde dode door brand zorgcentrum Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Een vrouw van 101 jaar oud is overleden aan de gevolgen van de grote brand zondag in verzorgingshuis Nieulande in Krabbendijke. Dat meldt Omroep Zeeland.

Lees verder (7 reacties) »

30-08-16 | Oorzaak fatale brand zorgcentrum bekend

KRABBENDIJKE - De fatale brand in het zorgcentrum in Krabbendijke van afgelopen zondag is veroorzaakt door een storing in een stekkerblok. Dat zegt de politie na uitgebreid onderzoek.

Lees verder (2 reacties) »

29-08-16 | Grote brand zorgcentrum eist tweede leven

KRABBENDIJKE - De grote brand in het zorgcentrum in Krabbendijke heeft een tweede leven geëist. Dat heeft burgemeester Piet Zoon van de gemeente Reimerswaal gezegd bij Omroep Zeeland radio.

Lees verder (2 reacties) »

28-08-16 | Slachtoffer brand Krabbendijke is bewoner

KRABBENDIJKE - Het dodelijke slachtoffer van de zeer grote brand zondag in Krabbendijke is een bewoner van het verzorgingshuis Nieulande, onderdeel van Ter Weel. Dat meldt de gemeente Reimerswaal.

Lees verder (6 reacties) »
Deel bewoners zorgcentrum moet elders slapen

28-08-16 | Deel bewoners zorgcentrum moet elders slapen

KRABBENDIJKE - Een deel van de bewoners van het zorgcentrum waar vandaag een zeer grote brand woedde zal de nacht elders moeten doorbrengen. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Dode en gewonden grote brand zorgcentrum

28-08-16 | Dode en gewonden grote brand zorgcentrum

KRABBENDIJKE - Bij een zeer grote brand in een zorgcentrum in Krabbendijke is één persoon om het leven gekomen. Vier anderen zijn gewond geraakt. Twee van hen zijn zwaargewond.

Lees verder/Bekijk video (8 reacties) »

25-03-16 | Slachtoffer brand is man van 38 jaar

NIEUWERKERK - Het slachtoffer van de fatale brand vannacht in Nieuwerkerk is een 38-jarige man. Het gaat om een bewoner. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.

Lees verder (1 reactie) »
Woningbrand Nieuwerkerk eist leven

25-03-16 | Woningbrand Nieuwerkerk eist leven

NIEUWERKERK - Bij een woningbrand in Nieuwerkerk is in de nacht van donderdag op vrijdag iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Lees verder/Bekijk video (9 reacties) »

18-06-15 | Onderzoek moord Schoondijke zit vast

SCHOONDIJKE - Het onderzoek naar de moord in augustus vorig jaar in Schoondijke zit vast. Dat schrijven de politie en de gemeente in een gezamenlijke brief naar omwonenden. De brief wordt morgen verspreid.

Lees verder (2 reacties) »

27-02-15 | OM: 'Rijverbod van jaar na dodelijk ongeluk'

MIDDELBURG - Als het aan de officier van justitie in Middelburg ligt moet de 43-jarige E. van der K. uit Goes een taakstraf van 240 uur verrichten en mag hij een jaar lang geen auto meer besturen.

Lees verder (7 reacties) »

11-02-15 | Slachtoffers inderdaad bewoners

DRIEWEGEN - De man die gisteren om het leven kwam bij de woningbrand in Driewegen is de 77-jarige bewoner van het pand. De vrouw die zwaargewond raakte is zijn 73-jarige partner.

Lees verder (1 reactie) »
'Slachtoffers vermoedelijk bewoners'

10-02-15 | 'Slachtoffers vermoedelijk bewoners'

DRIEWEGEN - De twee slachtoffers van de brand vanmiddag in Driewegen zijn vermoedelijk de bewoners. Dat meldt de politie Zeeland-West-Brabant in een persbericht.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Dode bij woningbrand Driewegen

10-02-15 | Dode bij woningbrand Driewegen

DRIEWEGEN - Tijdens het blussen van de brand aan de Platteweg in Driewegen is een dode gevonden. Dat heeft de Veiligheidsregio Zeeland zojuist bevestigd.

Lees verder (0 reacties) »
Zwaargewonde bij brand Driewegen

10-02-15 | Zwaargewonde bij brand Driewegen

DRIEWEGEN - Aan de Platteweg in Driewegen is dinsdagmiddag een flinke brand uitgebroken. Er is zeker één persoon zwaargewond geraakt. Er is ook een traumahelikopter ingezet.

Lees verder/Bekijk video (1 reactie) »