Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verwaarloosde honden weggehaald

Toegevoegd: 14-05-2009, 16.14 uur
Verwaarloosde honden weggehaald
Door: Roland de Jong
HULST - Op een adres binnen de gemeente Hulst heeft de Dierenbescherming Zeeland een drie verwaarloosde honden weggehaald. Dat is vandaag bekend gemaakt.


De 27-jarige eigenaar kon zijn dieren onvoldoende verzorging bieden. Naar aanleiding van een klachtmelding nam een inspecteur van de Dierenbescherming poolshoogte op het adres van de man. Eenmaal ter plaatse trof de inspecteur een groot aantal dieren aan. Van drie honden was de conditie zo slecht dat de dieren door de Dierenbescherming zijn weggehaald.

De dieren waren ernstig ondervoed. Een ingeschakelde dierenarts verklaarde dat de conditie van deze dieren varieerde van vermagerd tot zeer ernstig vermagerd. De dierenambulance van de Dierenbescherming heeft de dieren naar een opvanglocatie gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judith (14-5-2009 om 19:22)
En de rest dan? Als iemand het zo ver laat komen dat zijn beesten er zo slecht aan toe zijn, dan is diegene geen enkel dier meer waard!! Hier bestaat geen excuus voor!!!
Angelb utterfly (14-5-2009 om 19:06)
Verschrikkelijk en er zijn nog meer mensen die zo met dieren omgaan ,twee dagen alleen laten zitten en zo. Altijd op de veranda ,een enkele keer wandellen ,die hond is een benner senner. Hij piest over de rand zo bij ons op het terras ,hij poept op dat terras ,vliegen overal binnen bij ons.
I. Soffers (14-5-2009 om 19:02)
En wat gebeurd er nu met de andere dieren die nog op dat adres verblijven?? Moeten die ook eerst ernstig vermageren voordat er aktie word ondernomen?? Ik hoop dat ze dat wel in de gaten houden dan want het is erg zielig voor die beestjes, die kunnen er niets aan doen.
Sabine (14-5-2009 om 18:52)
Wat een zielig hondje! Kan je niet voor je beestje zorgen geef hem dan aan iemand anders. wat dit is zo zielig
Liselotte (14-5-2009 om 18:48)
Schandalig! Hoe kun je dit doen? Echt walgelijk.
Else (14-5-2009 om 18:43)
Zo iemand is geen huisdieren waard . Waarom laten ze de rest van de dieren daar achter? Of moeten ze er eerst zo aan toe zijn als dat arme dier op de foto?
Cookie-instellingen beheren