Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verwaarloosde honden weggehaald

Toegevoegd: 14-05-2009, 16.14 uur
Verwaarloosde honden weggehaald
Door: Roland de Jong
HULST - Op een adres binnen de gemeente Hulst heeft de Dierenbescherming Zeeland een drie verwaarloosde honden weggehaald. Dat is vandaag bekend gemaakt.


De 27-jarige eigenaar kon zijn dieren onvoldoende verzorging bieden. Naar aanleiding van een klachtmelding nam een inspecteur van de Dierenbescherming poolshoogte op het adres van de man. Eenmaal ter plaatse trof de inspecteur een groot aantal dieren aan. Van drie honden was de conditie zo slecht dat de dieren door de Dierenbescherming zijn weggehaald.

De dieren waren ernstig ondervoed. Een ingeschakelde dierenarts verklaarde dat de conditie van deze dieren varieerde van vermagerd tot zeer ernstig vermagerd. De dierenambulance van de Dierenbescherming heeft de dieren naar een opvanglocatie gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenvriend (14-5-2009 om 18:27)
Terecht dat deze is overgedragen aan de dierenbescherming.... Kunnen de andere dieren daar ook niet weggehaald worden. Deze dieren verdienen een veel beter baasje dan de voormalige eigenaar...
Aline (14-5-2009 om 18:26)
Daar zijn geen woorden voor om mijn minachting te uiten jegens deze persoon die dit heeft aangericht!
Jacqueline (14-5-2009 om 18:17)
Misselijkmakend zulke "mensen". En die andere dieren mogen blijven zitten tot ze ook ernstig vermagerd zijn of zie ik dat verkeerd? Hoop dat de dieren er bovenop komen en een goed adres vinden!
Marja (14-5-2009 om 18:08)
Als je niet meer voor je dieren kunt zorgen breng ze dan alsjeblieft naar het asiel.Geen dier verdient het om honger te lijden!!!!
I Wentink (14-5-2009 om 17:56)
Hopelijk wordt de eigenaar gestraft!!!!!!!!! Wat de dierenbescherming betreft, klasse!!!! Het zijn echt toppersssssss!!!!!!!!!
Shorty (14-5-2009 om 17:53)
Eigenlijk moeten ze die baasjes van die honden oppakken, en deze gewoon verwaarlozen!! die honden hebben ook gevoelens!! arme beestjes...gelukkig zijn ze nu weg daar!
Cookie-instellingen beheren