Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Verwaarloosde honden weggehaald

Toegevoegd: 14-05-2009, 16.14 uur
Verwaarloosde honden weggehaald
Door: Roland de Jong
HULST - Op een adres binnen de gemeente Hulst heeft de Dierenbescherming Zeeland een drie verwaarloosde honden weggehaald. Dat is vandaag bekend gemaakt.


De 27-jarige eigenaar kon zijn dieren onvoldoende verzorging bieden. Naar aanleiding van een klachtmelding nam een inspecteur van de Dierenbescherming poolshoogte op het adres van de man. Eenmaal ter plaatse trof de inspecteur een groot aantal dieren aan. Van drie honden was de conditie zo slecht dat de dieren door de Dierenbescherming zijn weggehaald.

De dieren waren ernstig ondervoed. Een ingeschakelde dierenarts verklaarde dat de conditie van deze dieren varieerde van vermagerd tot zeer ernstig vermagerd. De dierenambulance van de Dierenbescherming heeft de dieren naar een opvanglocatie gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een dierenliefhebber (14-5-2009 om 17:49)
Bah wie doet nou zoiets :-(
Peggy (14-5-2009 om 17:49)
Mms is het mogelijk om deze persoon ook eens een aantal maanden zonder eten te zetten,zou willen dat ze in nederland ook eens gaan straffen zoals in amerika,een dier is ook een levend wezen. dit is gewoon schandalig.
Lolo (14-5-2009 om 17:47)
Jeetje, verschrikkelijk!!!!hoe kan je het zover laten komen?jammer dat niet alle honden zijn weggehaad!
Joost (14-5-2009 om 17:44)
Verschrikkelijk, maar ik ken de omstandigheden niet. Op prikbord erger me dagelijks over MAP en Resque dogs dieren die ook een toekomst verdienen. Maar vergeten we daardoor onze eigen dieren niet?
Vlissingse (14-5-2009 om 17:34)
Ik weet niet in wat voor geestelijke toestand die eigenaar was,maar dit is gewoon marteling,ben blij dat die arme beestjes weggehaald zijn daar
Janneke (14-5-2009 om 17:26)
In Nederland moeten veel strengere straffen staan op zulke mishandeling!!!!! Daders komen er zo goed vanaf dat ze zich een slag om de wereld lachen
Cookie-instellingen beheren