Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Dodelijk ongeval op Deltaweg

Toegevoegd: 06-07-2009, 11.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Deltaweg is vanmorgen een 18-jarige automobilist uit Burgh Haamstede om het leven gekomen.

Het ongeval vond omstreeks 06.50 uur plaats bij de kruising Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk. De oorzaak van het ongeluk wordt op dit moment door de politie onderzocht. Bij het ongeluk was een betonauto betrokken. Deze is gekanteld op de weg. De bestuurder van de betonauto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


De Deltaweg is afgesloten en zal ook nog tot half de middag afgesloten blijven. Omleidingroutes worden aangegeven op de A58 en op de Zeelandbrug. De hulpverleners waren met groot materieel uitgerukt om ter plekke assistentie te verlenen. Er waren vier brandweerauto's, vijf ambulances en vier politievoertuigen ter plaatse. De technische recherche doet onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark korshuize (7-7-2009 om 09:53)
Ro, het bericht hier op hvzeeland is 3 keer aangepast toen ik het typte was er nog niks bekent over de hoe wat wie en waar van de personenauto dus je reactie is ongepast voor de rest mijn codulancie aan de familie en hoop dat de chaffuer hier overheen komt
Mark (7-7-2009 om 09:08)
Rustig in vrede Jongen! Heel veel sterkte voor de familie met dit veels te vroege verlies!!!
Michel(goeie vriend van mischa):'( (7-7-2009 om 06:57)
Echt waar ik snap niet dat dit is gebeurt, ik kwam me bed uit en kreeg een telefoontje over wat er was gebeurt , en ik schrok echt want ik dacht nee dat kan niet , Mischa, vriend van me we missen je allemaal sleep well my friend! Sterkte aan kim en de ouders en Sabine en de rest van de familie
Kim Rijnberg (zus overleden jongen) (7-7-2009 om 01:24)
Ik wil iedereen bedanken voor zijn medeleven. Wel zou ik duidelijk willen zijn dat hij niet heeft zitten bellen en er geen sprake was van een klapband. We missen je Mischa dit heeft nooit mogen gebeuren! Heel veel liefs je zus!
Angel (7-7-2009 om 01:16)
Sterkte!! Ik brand een kaarsje voor jullie!
Christian (6-7-2009 om 23:12)
Allereerst veel sterkte gewenst aan de famillie mijn vader heeft het gezien,hij reedt 2 auto's achter de rode auto,het heeft toch een hele grote impact gehad op hem,het eerste wat mijn vader tegen me zei was "geef je meisje maar een dikke knuffel als je gaat werken,het kan je laatste keer zijn"
Cookie-instellingen beheren