Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 216 km

Ontsnapte honden bijten lapjeskat dood

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond twee herdershonden in beslag genomen. De dieren hadden een lapjeskat doodgebeten.


Volgens de politie waren de dieren voor de tweede keer sinds korte tijd ontsnap vanaf een terrein aan de Elektraweg. De kat werd rond 19.30 uur doodgebeten op het Parelplein. Ook een man zou zijn gebeten. Hij heeft zich echter niet gemeld. De politie verzoekt hem dat alsnog te doen.

De politie is ook op zoek naar de eigenaar van de kat. Het diertje had een roze halsband om met daaraan een 'diamanten' hartje. De politie verzoekt de eigenaar te bellen naar 0900-8844.

 
 
De honden blijven voorlopig in beslag genomen. De dierenambulance heeft ze naar het asiel gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (23-9-2009 om 20:08)
Moeten dan loslopende katten die nestjes leegroven of vogeltjes en vissen (uit vijvers) doodbijten dan ook niet in beslag worden genomen??
Sjoerd (23-9-2009 om 19:36)
Kijk de baas kan er niks aan doen maar het is wel zijn vrandwording. Maar ja dat kan gebeuren hoor. Ik vind dat de man gewoon honden aan lijn houd en strenge opleiding volgen voor de honden dat ze dat niet meer doen en dat dat niet meer gebeuren zal.
Nina (23-9-2009 om 19:29)
De honden kunnen er niet veel aan doen zelf,maar de eigenaar hoort de hond(en) op te voeden en vooral als ze jong zijn. dus deze eigenaar is geen hond waard, deze honden zijn verpest door iemand met onverstand van dieren. Eigenaar mag ook wel voor de schade opdraaien.
Lida (23-9-2009 om 19:20)
Hallo, Wil op een paar mensen reageren die zeggen dat die honden uit het asiel ontsnapt zijn, dat is dus niet waar ze zijn ontsnapt uit een bedrijf waar ze moesten waken, onze kat zit binnen en doet al haar behoeftes op de bak, doe jij je hond ook op de bak. I.p.v bij mij voor de deur.
John (23-9-2009 om 18:57)
Geef maar een forse straf aan de eigenaar indien deze achterhaald kan worden. Als honden mensen bijten mogen ze van mij gerust een spuitje krijgen. Je zal als agent maar iemand moeten melden dat zijn kind is doodgebeten...
Jose (23-9-2009 om 18:49)
Erg voor de lapjeskat en de eigenaars, ze moeten zorgen dat de honden niet kunnen ontsnappen. Wie weet wat er nu met ze gebeurt.
Cookie-instellingen beheren