Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer poging tot beroving bejaarden

Toegevoegd: 18-10-2009, 22.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij de politie werden zaterdag weer twee meldingen gedaan van een poging tot beroving in Vlissingen, zoals deze op woensdag 14 oktober ook plaats vonden.


Het zou gaan om 2 of 3 mannen en 1 vrouw. Zij toonden zaterdagochtend in de Schutterijstraat een plattegrond aan een 86-jarige vrouw en vroegen de weg naar het zwembad terwijl zij gelijktijdig probeerden de vrouw te beroven. De vrouw had het echter in de gaten waarna de daders wegliepen.

Zaterdagmiddag sprak dezelfde groep in de Scharminkelstraat een vrouw aan die met krukken liep. Ook aan haar werd de weg gevraagd. Echter, daar liep een getuige van één van de eerdere gevallen, die de vrouw waarschuwde en de groep liep gelijk weg.

De politie adviseert goed uit te kijken, voorzichtig te zijn en op dergelijke vragen niet in te gaan.

Zie ook:
- 14/10/2009: Bejaarden beroofd in Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (19-10-2009 om 11:06)
! Tip: Politie moet op zaterdag een undercover dame of heer inzetten. Als je gaat vissen moet je ook aas gebruiken.
Peter (19-10-2009 om 09:02)
Je bent gewoon bang om ouder te worden, ze pakken de bejaarde altijd, gemakkelijk doelwit. En dan hebben ze het over normen en waarde, het is toch om te gillen. ik hoop dat ze de verkeerde tegen komen die dieven. Want dit is toch wel zo laf.
Gewoo ik (19-10-2009 om 08:10)
Nu snap ik niet dat dat groepje gewoon door kan gaan.Zet daar een undercover en ze zijn zo opgepakt.Stelletje smeerlappen,blijf met je poten van oude mensen af!
Cookie-instellingen beheren