Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Wijkagent weer terug in Zeeland

Toegevoegd: 01-11-2009, 13.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op verschillende plaatsen in Zeeland keert de wijkagent weer terug. Dit is onder andere het geval in Vlissingen en Renesse.


Met de wijkagent krijgen ondernemers en inwoners weer een direct aanspreekpunt. Ook elders in de provincie zal de wijkagent terugkeren.

Omdat nog niet alle wijkagenten zijn benoemd wil de Zeeuwse politie nog geen volledig inzicht geven in op welke plaatsen de wijkagent zal terugkeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (1-11-2009 om 15:59)
Goede zaak. Meer belastinggeld naar politie en terrorismebestreiding en de subsidiekraan dicht voor nutteloze subsidieslurpers dat ontwikkelingshulp heet. EIGEN VOLK EERST! (Niet racistisch bedoeld). Eerst zorgen dat Nederland op orde komt, daarna pas weer geld weggeven aan Afrika en Antillen.
Hans (1-11-2009 om 14:56)
De agent is waarschijnlijk te zien, in de auto,op de motor of op de fiets bij mooi weer. Ik heb er dus geen vertrouwen, dat de nieuwe ,,Bromsnor,, het niveau zal behalen als vroeger!
Mooi (1-11-2009 om 14:40)
Dat gaat in iedergeval al de goede kant op . nou ook oost souburg nog en wel mensen/agenten die dit graag willen en ook kunnen
Vliss (1-11-2009 om 14:19)
Nou hopen maar dat ze echt eens wat voor je kunnen betekenen .of moeten mensen eerst mekaar handgemeen aangeraakt hebben !! of ze verschijnen pas maanden later als er zich iets afspeelt. zit er nog op te wachten sinds van de zomer.
Fred (1-11-2009 om 14:08)
Die hadden we hier in Oost-Souburg ook. De goede man ben ik nooit op straat tegengekomen, of hij moet goed vermomd zijn geweest. De vraag is: hoe lang duurt dit expiriment weer, want bij de volgende bezuinigingsronde zal het wel weer sneuvelen.
P Lankester (1-11-2009 om 14:00)
Eindelijk iets goed tegen de aftakeling van de normen en waarden. Dit zo landelijk moeten worden ingevoerd. peter
Cookie-instellingen beheren