Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter in beslag genomen na achtervolging

Toegevoegd: 20-11-2009, 08.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vannacht in Vlissingen na een korte achtervolging een man aangehouden. De scooter waar hij op reed werd in beslag genomen.
 
Agenten reden tijdens hun ronde vannacht rond 03.30 uur over de Nieuwe Zuidbeekseweg toen zij een scootertje zagen rijden met drie personen er op. Bij het zien van de politieauto gingen de drie er te voet vandoor en lieten zij de scooter achter.
 
Na een korte achtervolging kon één van de verdachten aangehouden worden, de rest vluchtte Bossenburg in. De aangehouden verdachte betreft een 20-jarige inwoner van Oost Souburg. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
 
 
De scooter is door de politie in beslag genomen. Een eerste onderzoek wees uit dat deze mogelijk van diefstal afkomstig is.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Recidivistjes (20-11-2009 om 16:37)
Nachtje zitten, dikke boete betalen en de volgende nacht weer op pad om geld te verdienen. 'T is zo makkelijk hier...
Miep (20-11-2009 om 12:21)
Sinds het verbod in de wijken weer is opgeheven,is de overlast weer in alle hevigheid terug.Ze halen gewoon de paaltjes uit de straat zodat ze met de auto voor de huizen kunnen gaan staan.Wat het daglicht niet kan verdragen,gebeurt s'nachts!!!!!!!
Karel (20-11-2009 om 09:06)
Ik hoop dat er nog meer van dat tuig (want dat is het!) gepakt gaat worden.
Cookie-instellingen beheren