Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Poolse automobilist blijkt dronken

Toegevoegd: 22-11-2009, 20.32 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagavond rond 18.55 uur is een 42-jarige automobilist uit Polen in Goes betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
 
Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een personenauto slingerend over de 1e Deltaweg in de richting van Goes reed. De agenten die een kijkje gingen nemen zagen op de Middelburgsestraat een personenauto rijden met een lange rij auto's daarachter.
 
Ter hoogte van de Westwal kon de politieauto achter de personenauto komen waarop de bestuurder een stopteken kreeg. Dit werd echter niet door de bestuurder gezien en, met een gangetje van ongeveer 20 km/h reed hij verder.
 
Na een rondje over de rotonde van de M.A. de Ruijterlaan te hebben gereden reageerde de automobilist uiteindelijk op de politiesirene. Op het parkeerterrein van de Koepoort stopte hij. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.
 
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De Pool kreeg een rijverbod van 9 uur.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freek (23-11-2009 om 06:14)
ONGELOFELIJK !!! ONGELOFELIJK !!! Ik word als hollander gepakt met 0.8 promille alcohol en ben 1 jaar rijbewijs kwijt geweest !!! dat is 5 x minder dan die pool, gaat de overheid nu ook al strafmaat veranderen tussen allochtonen en autochtonen??? VIVA L'EUROPA !!! Laat ons drinken en vrolijk zijn!!
Joost van Berkel (22-11-2009 om 23:39)
Deze man krijgt "slechts" een rijverbod van 9 uur en mag hij daarna, zonder rijbewijs, weer verder rijden??
Riegerr (22-11-2009 om 23:08)
Ok? onder invloed.. en niet in bezit van een geldig rijbewijs.. Rijverbod van 9 uur.. :s Gelukkig na 9 uur weer wel rijden.. zonder geldig rijbewijs?
Piet (22-11-2009 om 22:45)
Hoe kun je nou een rijverbod krijgen als je geen geldig rijbewijs hebt. Gewoon enkele reis naar Polen zou beter zijn.
TT (22-11-2009 om 22:09)
Geen auto meer laten rijden... Maar mensen wees blij dat ie 20 km/h reed. dat is veiliger dan met een snelle rotgang andere mensen in gevaar brengen. ook al is 20 ook wel beetje gevaarlijk. Gr. TT
Paola (22-11-2009 om 22:07)
Meeste auto,s met poolse kenteken platen mag je aanhouden hoor,zijn rijdende drankketels en rond 6 etenstijd is het spitsuur in de supermarkt ,dan daarna de alcoholische rekken weer bijgevuld worden,stuur aub terug naar polen,eerst maar werken aan hun probleem en dan hier werken.schande!!!..
Cookie-instellingen beheren