Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Poolse automobilist blijkt dronken

Toegevoegd: 22-11-2009, 20.32 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagavond rond 18.55 uur is een 42-jarige automobilist uit Polen in Goes betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
 
Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een personenauto slingerend over de 1e Deltaweg in de richting van Goes reed. De agenten die een kijkje gingen nemen zagen op de Middelburgsestraat een personenauto rijden met een lange rij auto's daarachter.
 
Ter hoogte van de Westwal kon de politieauto achter de personenauto komen waarop de bestuurder een stopteken kreeg. Dit werd echter niet door de bestuurder gezien en, met een gangetje van ongeveer 20 km/h reed hij verder.
 
Na een rondje over de rotonde van de M.A. de Ruijterlaan te hebben gereden reageerde de automobilist uiteindelijk op de politiesirene. Op het parkeerterrein van de Koepoort stopte hij. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.
 
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De Pool kreeg een rijverbod van 9 uur.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter E (22-11-2009 om 21:57)
Toch fijn die open grenzen..... Deze beste Pool heeft ons beeld van Polen in Nederland weer eens bevestigd. Ik discrimineer hier niet, want van alle Polen die ik tot nu toe ben tegengekomen is er niet eentje geweest zonder zogenaamd "drankprobleem". Nederland was ooit nog mooi om te wonen...
Lia (22-11-2009 om 21:42)
Geen rijbewijs,krijgt rij verbod van 9 uur,mag hij daarna weer rijden dan hahahah
Rinus (22-11-2009 om 21:17)
RIJVERBOD voor 9 uur, terwijl hij GEEN geldig rijbewijs heeft???????? HOEZO KROM, Lang leve Nederland. Wie heeft een duidelijke uitleg over dit voorval. Ik snap er niks meer van. Gewoon NOOIT meer laten rijden of moeten er eerst weer slachtoffers vallen
Ron (22-11-2009 om 21:02)
Mag je dan rijden zonder geldig rijbewijs ?
Klink (22-11-2009 om 20:47)
9 uur rijverbod? Is het rijbewijs dan wel weer geldig?. Zeker op zaterdagavond nog even langs het stadhuis
Cookie-instellingen beheren