Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hoeveelheid voedsel gestolen

Toegevoegd: 24-11-2009, 20.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPINNE - Tussen maandag 21.00 uur en dinsdag 10.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Havenstraat in Philipinne.


Er wordt 45 kilo mosselen, vlees, groente en vis vermist na de inbraak. Bij twee andere bedrijven in de Waterpoortstraat zijn dezelfde nacht in Philipinne pogingen tot inbraak gedaan.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (25-11-2009 om 10:15)
Wij Nederland zijn rijke mensen, terwijl wij niet weten dat er veel honger lijden. Ga eens naar een arm land, zie maar is hoeveel er word geleden door honger! Nederland is geen cultureel maar een barbaarsland. Denk eens een keer aan een ander,en niet alleen met kerst! maar het hele jaar door.
Frederick (25-11-2009 om 09:40)
Als je een baan hebt en zo niet 1 zoekt? En op je centjes let, hoef je heus geen mosselen te gaan stelen. Sommigen spiegelen zichzelf teveel naar een ander, wees tevreden met wat je hebt.
Max (25-11-2009 om 09:40)
Hier word het al goed gekeurd, wat een gelul. Iemand die zoveel spullen kan meenemen komt vast wel met een auto en al zou hij arm zijn, nog geen rede om dan maar te stelen. Ben je het hier niet mee eens, graag even je adres vermelden dan weten ze waar ze de volgende keer moeten zijn
Bloem (25-11-2009 om 08:48)
Wat ben jij een *** l zeg frederick..die mensen stelen niks voor niks en ben het met de rest eens nederland doet niks voor haar volk..en er word maar gepompt in arme landen..wij nederlanders zijn ook arm warneer zijn wij aan de beurt
Johan (25-11-2009 om 07:10)
Kunnen wel mensen zijn die een goeie kerst willen hebben. Wie weet hebben ze kinderen om ook wat te verkopen om wat voor de kids te kopen. Ik hoop dat we daar nog wat over lezen pas dan kan ik mijn definitieve oordeel geven
Jo (24-11-2009 om 23:27)
Is geen excuses dat we in de een crisis zitten misschien gewoon werken en tellen die eurie s moeten we allemaal !!
Cookie-instellingen beheren