Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen moet stuk hand missen door vuurwerk

Toegevoegd: 14-12-2009, 12.18 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Een 14-jarige jongen moet een deel van zijn hand missen als gevolg van een experiment met vuurwerk. Dat meldt de politie.


De tiener was vrijdagavond tijdens afwezigheid van zijn ouders in de garage van zijn ouderlijk huis aan het experimenteren met sterretjes in een aluminium pijp. Deze pijp explodeerde in zijn hand. De jongen is gelijk naar een buurtgenoot gerend die vervolgens een ambulance waarschuwde.

De ambulance heeft de jongen direct naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht waar hij aan zijn hand werd geopereerd. Helaas konden twee vingers en een groot gedeelte van zijn duim niet meer worden aangehecht. Hij moet dit deel missen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mmjj (16-12-2009 om 16:48)
Heel veel sterkte, Gerson!!
Tegen die moeder (16-12-2009 om 16:14)
Ee hoor is ff moeder ik hoop dat het youw zou overkomen. geen medelijden hoe triest kun je zijn.... het kan iedereen overkomen het hoeft niet persee met vuurwerk te zijn...... maar ja sterkte Gerson jammer voor je hand =[
Een moeder (16-12-2009 om 15:30)
Heel veel sterkte en beterschap voor deze jongen want dat kan hij echt wel gebruiken ipv van die rare berichtjes en laat het een les zijn voor al die andere jongens .
Gbo (16-12-2009 om 15:04)
@ruben, hij had et nog niet eens aangestoken man!! we nadenken voor je iets zegt!!
Henk (16-12-2009 om 14:59)
Tsjonge jonge wat een reacties. Er zijn blijkbaar veel mensen die nog nooit iets doms hebben gedaan zo te zien aan de reacties. Helaas wordt deze jongen er zijn hele leven aan herinnerd. Sterkte kerel van een zeeuw die ook wel eens een foutje maakt
Jongen (16-12-2009 om 14:58)
Ik vind iedereen lomp die zeggen van ja eigen schuld. als je het zelf zult hebben zul je wel anders praten. en vooral de mensen als de moeder en andere mensen denken dat ze heel erg braaf zijn. ik vind alle mensen heel raar om te zeggen lekker voor je
Cookie-instellingen beheren