Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Jongen moet stuk hand missen door vuurwerk

Toegevoegd: 14-12-2009, 12.18 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Een 14-jarige jongen moet een deel van zijn hand missen als gevolg van een experiment met vuurwerk. Dat meldt de politie.


De tiener was vrijdagavond tijdens afwezigheid van zijn ouders in de garage van zijn ouderlijk huis aan het experimenteren met sterretjes in een aluminium pijp. Deze pijp explodeerde in zijn hand. De jongen is gelijk naar een buurtgenoot gerend die vervolgens een ambulance waarschuwde.

De ambulance heeft de jongen direct naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht waar hij aan zijn hand werd geopereerd. Helaas konden twee vingers en een groot gedeelte van zijn duim niet meer worden aangehecht. Hij moet dit deel missen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mausje (16-12-2009 om 14:55)
@ jeugd Met aluminiumpijp + sterretjes maak je geen rookbom, maar een echte knaller. PVC pijp + sterretjes is de ideale manier voor een rookbom. De jongen heeft wss het kruit van de sterretjes afgeschraapt en dat in pijpje gedaan, dat geeft een keiharde dreun.
Marjolein (16-12-2009 om 13:23)
@een moeder.Hoe kunt u nou in godsnaam zeggen dat u wel medelijden heeft met de ouders maar niet met de jongen?U zult wel blij zijn met uw eigen hele brave kinderen die nooit een fout maken...Belachelijke opmerking.Ik wens de jongen heel veel sterkte en beterschap toe
Jamahl (16-12-2009 om 12:51)
Tjonge, wat belachelijk veel reacties. Een beetje overdreven in vergelijk tot veel ergere ongevallen. Als het maar zielig is zeker ? Nou, ik vind het gewoon dom....
2D (16-12-2009 om 09:07)
Beste Gerson, we wensen je veel sterkte en we hopen dat je weer snel op school komt!! Groetjes van kishan, okke, melanie, arjan d, annelies, ellen ,marleel, jan-arie, george, barend, carmen, joost, arjan r, marin, jens, marieke, kees, jessica, robbin, maartje, remco, adrian, ruud, jo-anne.
2D (16-12-2009 om 09:07)
Gerson veel sterkte heel de klas hoopt dat je er weer snel bent hopelijk geneest het snel en heb je niet te veel pijn iedereen die vind dat je dom bent heeft het fout wacht maar tot dat ze het zelf hebben we wensen je veel sterkte grtjes 2D en alle leraren van de school
Richard (16-12-2009 om 08:46)
Ow ow ow ow, minder fijn
Cookie-instellingen beheren