Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat zit vast tussen muur Terneuzen

Toegevoegd: 16-12-2009, 09.26 uur
Kat zit vast tussen muur Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen en medewerkers van de dierenbescherming hebben dinsdagavond rond 19.45 uur een bijzondere bevrijding verricht aan de Axelsestraat/Dahliastraat in Terneuzen.


Medewerkers van de dierenbescherming kregen eerder op de avond de melding binnen dat er een katje vast zat tussen twee muren achter in een tuin. De kat, die al twee dagen niet thuis was geweest, zat dan ook vermoedelijk ook al twee dagen vast.

Omdat de dierenbescherming de kat niet zelf konden bevrijden is om assistentie van de brandweer gevraagd. Deze kwam ter plaatse en heeft een deel van de muur weggesloopt om zo beter bij de kat te kunnen kunnen.

Na ruim drie kwartier kon men de kat met behulp van een vangstok bevrijden. Het dier is weer bij zijn baasjes en maakt het, ondanks dit avontuur, goed.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snoky (17-12-2009 om 08:20)
Ja evi jou in metselen en ook 2 dagen laten zitten zeker met deze kou ,belachelijke opmerking van jou ,goed werk brandweermannen een dikke pluim voor jullie en ja al moest er een heel huis worden afgebroken jammer voor het huis
Joke Zegers (16-12-2009 om 20:43)
De brandweer is er voor het redden van MENS EN...DiER! Ik ben bijzonder trots op deze redingsactie al moet er een huis voor gesloopt worden een lebvend wezen in nood moet gered worden !!!
Ikke (16-12-2009 om 20:13)
Beetje jammer dat sommige mensen hun hersencellen zijn aangetast. Super actie van de brandweer en dierenambulance. Baasjes blij, katje blij, iedereen blij. Wat moet ie bang zijn geweest.
A (16-12-2009 om 19:42)
Het liefst zou ik zelf een muur metselen, en heel goed geluidsdicht willen isoleren, en dan daar die figuren (mensen wil ik het niet noemen)'in stoppen die ziich hier zo onbeschoft uiten over dieren, en dan met uitspraken als 'zonde van die muur' uitkramen. wat een walgelijke figuren zijn er toch!!
TT (16-12-2009 om 18:13)
Wat een achterlijke reacties weer van 'zonde voor die muur' Muren zijn levenloze dingen...dieren zijn levendige wezens. Zij voelen wel pijn en dergelijke. Dikke pluim voor BW en DB. En idioten die van die domme reacties neerzetten: zal jullie vastklemmen tussen de muur.
BWMR (16-12-2009 om 18:08)
Ze hebben natuurlijk niet de hele muur gesloopt, dat lijkt me logisch! Wat ze doen is een aantal stenen eruit kappen zodat er een vluchtroute is voor de kat. nou stuk of 6 nieuwe stenen erin metselen en voegen, klaar is ie weer! Goed gedaan mensen!
Cookie-instellingen beheren