Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 48 km

Twee jongens (16) plegen vernielingen

Toegevoegd: 03-01-2010, 18.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Terneuzen twee 16-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden wegens vernieling.

Rond 05.00 uur die ochtend kwam er bij Politie Zeeland een inbraakmelding binnen van een school aan de Wagnerhof in Terneuzen. Door de agenten is een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er van de school een ruit was vernield. Er bevond zich niemand in de school.


Verder bleek dat er in de directe omgeving van de school, aan de Rooseveltlaan, een ruit van een bushokje was vernield. Vanaf de plaats van de vernielingen was een loopspoor in de verse sneeuw te zien wat liep naar de Geulstraat.

Op de plaats waar het spoor ophield is één van de 16-jarige jongens aangehouden. Hij bekende de vernielingen te hebben gepleegd samen met een andere 16-jarige jongen. Deze jongen is zondagochtend aangehouden. Ook hij heeft inmiddels bekend de vernielingen te hebben gepleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (4-1-2010 om 23:49)
Idd, niemand weet wat van de thuissituatie. Wat gedaan is, is niet goed te praten, maar om de ouders daar nou de schuld van tegeven???
Dinges (4-1-2010 om 11:26)
Ik vind het een te haastige conclusie om de opvoeding de schuld te geven. Uiteraard kan dit gedrag niet door de beugel en moeten de jongeren gestraft worden maar wat weten jullie over hun thuissituatie? Helemaal niks. Ze zullen de consequenties moeten dragen die justitie hun voorlegt.
Souburger (4-1-2010 om 07:10)
Ouders moeten en willen toch persee alle 2 werken,we moeten veel strenger straffen in nederland,en niet gelijk roepen we moeten de ouders aanpakken,de criminelen laggen hier om de straffen en wetten in nederland .
Vernielen (4-1-2010 om 00:46)
Maar je gaat de boel toch niet opzettelijk vernielen. Als je dat doet, dan ben je toch ziek in je hoofd, en moet je onder behandeling worden gesteld door een psychiater. Want dan klopt er iets niet in die kinderhoofdjes.
J.P (3-1-2010 om 21:27)
J.P hier, sterkte ermee he;) beetje fout spullen vernielen. maar je blijft me mattie;)
Hennie (3-1-2010 om 20:32)
Sorry Danielle, die ouders hebben als kind zelf nooit grenzen geleerd! Vrije opvoeding! Het resultaat zien we dagelijks!
Cookie-instellingen beheren