Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee jongens (16) plegen vernielingen

Toegevoegd: 03-01-2010, 18.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Terneuzen twee 16-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden wegens vernieling.

Rond 05.00 uur die ochtend kwam er bij Politie Zeeland een inbraakmelding binnen van een school aan de Wagnerhof in Terneuzen. Door de agenten is een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er van de school een ruit was vernield. Er bevond zich niemand in de school.


Verder bleek dat er in de directe omgeving van de school, aan de Rooseveltlaan, een ruit van een bushokje was vernield. Vanaf de plaats van de vernielingen was een loopspoor in de verse sneeuw te zien wat liep naar de Geulstraat.

Op de plaats waar het spoor ophield is één van de 16-jarige jongens aangehouden. Hij bekende de vernielingen te hebben gepleegd samen met een andere 16-jarige jongen. Deze jongen is zondagochtend aangehouden. Ook hij heeft inmiddels bekend de vernielingen te hebben gepleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (3-1-2010 om 19:36)
Misschien zijn de ouders wel gescheiden,en aan het werk om de kost te verdienen. en kunnen ze niet op de kinderen letten? Toch handig dat sneeuw,ondanks de ongelukken is het voor de politie handig om de daders te vinden. Hopelijk een flinke straf voor de daders. Niets geen medelijden mee hebben!
Japiejo (3-1-2010 om 19:32)
Hoe dom kun je zijn? gewoon het spoor in de verse sneeuw kunnen volgen...ik lig in een deuk hier.... daar is geen hoogstaand recherche-werk voor nodig geweest :-)
Jan (3-1-2010 om 19:15)
Minderjarig dus..Flinke straf en de ouders laten opdraaien schade en kosten want die zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor hun kroost en blijven steeds buiten schot.
Danielle (3-1-2010 om 19:09)
16 jaar en dan om 5 uur 's ochtends zomaar ergens rondzwerven? Schandalig. Let als ouder eens wat meer op je kind en stel grenzen...
Cookie-instellingen beheren