Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (4-1-2010 om 21:23)
Toont de jeugd eindelijk respect op deze manier
D. (4-1-2010 om 21:21)
Als je zo laf bent om bij een 77 jarige sneeuwballen te gooien moet je niet zeiken als je wat terug krijgt. Zoveel schade doet een luchtbuks ook weer niet. Als de man gewoon naar buiten was gegaan werd hij waarschijnlijk door de jeugd te pakken genomen. Helaas moet men soms het recht in eigen hand.
Harry (4-1-2010 om 21:20)
Het ligt er maar net aan hoe je dit artikel opsteld: de kop had ook kunnen luiden: JONGEREN BELAGEN BEJAARDE MAN! En jachtgeweer had wat overdreven geweest, maar een buks? tja ze waren al gewaarschuwd, nog netjes van die man, menigeen had gelijk geschoten!
Ikke (4-1-2010 om 21:19)
Zullen wel een paar brutale rotventjes zijn. So what,heeft'ie een zere vinger en ik hoop een blauwe kont van z'n ouders.
Vonck (4-1-2010 om 21:09)
Die uispraak ken ik ook nog wel. Werkte bij mij altijd wel goed moet ik achteraf zeggen. Deze jongens hadden gewoon respect moeten hebben voor de man en zijn bezittingen. Eventjes kan het leuk zijn (daar zijn het kinderen voor) Alleen werd het bij ons ook altijd 'wie krijgt hem als eerste buiten'
Hulde aan de schutter! (4-1-2010 om 21:09)
Verdiende loon voor dat kereltje! Zo'n stel van die pestventjes die een bejaarde loopt te terroriseren, en als hij dan wat terug doet aanhouden.. Hij heeft ze gewaarschuwd! Goed politiewerk hoor, ipv dat ze die ventjes nou aanpakken :S Hulde aan de man die zich niet op zijn kop liet zitten!
Cookie-instellingen beheren