Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (4-1-2010 om 20:42)
Hans, zeker niet slim om te schieten met buks. Maar zeg jij dan maar eens wat je tegenwoordig nog wel moet doen? die etterbakken,denken tegenwoordig dat de wereld van hun is. En ouwe mensen weten al helemaal niet meer wat te doen.
Thera (4-1-2010 om 20:41)
Ik kan me boosheid van de schutter goed voorstellen ook al keur ik de actie van schieten af. Hier gisteren een rotje bij voordeur terwijl ik boodschappen binnenbracht. Schijnt leuk te zijn als je een hond hebt die blaft op vuurwerk.. Boosheid kan veel losmaken in een mens.
Danielle (4-1-2010 om 20:38)
Vlissinger: helemaal mee eens!!!
Vlissinger (4-1-2010 om 20:37)
Tsja dan vraag je erom wie niet luistert moet maar voelen zei mn vader altijd
Hans (4-1-2010 om 20:30)
Natuurlijk niet slim om gewoon door te gaan met sneeuwballen gooien. Maar moet je dan met een buks gaan lopen schieten? Natuurlijk niet. En al helemaal niet op een 13 jarige. Schandalig.
Cookie-instellingen beheren