Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesley (5-1-2010 om 17:27)
Waarom geven sommige mensen zulke rare reacties , niet elke 12-18 jarige is een crimineel , en komop sneeuwballen tegen ramen gooien , wie deed dat vroeger nou niet ? Dan ga je natuurlijk niet op iemand schieten.. Net Zo Goed schoot de man in de jongen zijn hoofd ( Wat Dan.. )
Mar (5-1-2010 om 17:24)
Netjes dat hij het vraagt ja, niet zo netjes dat hij schiet! Allebei fout, klaar.
K (5-1-2010 om 17:07)
Ze zijn gevraagd te stoppen met gooien, ze luisterden hier niet naar dan vind ik: wie niet horen wil die moet maar voelen. de jongens zijn net zo schuldig daar vandalisme ook strafbaar is
Sass (5-1-2010 om 17:05)
Ben het er totaal niet mee eens, dit zijn gewoon typische jongens streken, welke jongens van 13 gooien nu niet met sneeuwballen? Beter zou je er geen aandacht aan besteden dan houden ze vanzelf op. Maar om er dan maar op te gaan schieten? Belachelijk!
23jr (5-1-2010 om 16:55)
Helemaal niet schandalig heel netjes van die man dat hij het eerst vraagt. Zouden hun weggaan was er niks aan de hand geweest. Op de politie hoef je ook niet te rekenen voor zoiets.
Mar (5-1-2010 om 16:40)
Het is wat. Die mensen zitten allebei fout, hoe haalt die jongen het in zijn hoofd die sneeuwballen tegen het raam te gooien, ondanks het verzoek dit niet te doen, en hoe verzint die man het om die jongen te gaan beschieten met een luchtbuks? Belachelijk, ronduit belachelijk.
Cookie-instellingen beheren