Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 270 km

Fietser botst op auto in Vlissingen

Toegevoegd: 14-01-2010, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 19-jarige Vlissinger is donderdagmorgen op de fiets in botsing gekomen met een personenauto.

Hij fietste rond 08.00 uur de Beatrixlaan en wilde de President Rooseveltlaan oversteken, richting het Baskensburgplein. Hij verleende geen voorrang aan een 22-jarige Vlissingse automobilist die al over de President Rooseveltlaan reed en botste op de auto.


De 19-jarige fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding aan het ongeval had overgehouden en daarvoor een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een vrachtrijder (16-1-2010 om 18:59)
Een fietser altijd oorrang geven lees ik, dt vind ik een goede hahaha een fietser kan voorrang krijgen als ze het hebben en anders moeten ze eens leren te wachten op hun beurt, en anders helaas aar eens naast hun fiets liggen leren ze het voorrang nemen wel van af
Moi (16-1-2010 om 18:40)
Ook fietsers hebben rekening te houden met de verkeersregels!!!!!
Willi (16-1-2010 om 18:39)
Ik snap niet waarom er nog regels zijn, als we ons er dan niet meer aan moeten houden, en als ik al die reactie's bekijk dan vind iedereen dat het altijd aan de automobilist ligt, waar zijn die zijn rechten
Taxi chauffeur (16-1-2010 om 16:56)
Ik rijd in de morgen altijd door Vlissingen heen en je ziet daar zoveel fietsers zonder verlichting rijden. Ik kan me voorstellen dat deze berstuurder de fietser niet gezien heeft. En alle fietsers voorrang geven is onzin!! Ze moeten gewoon goed verlicht zijn, dan krijg je dit soort dingen niet.
Marjolein (16-1-2010 om 15:58)
Vervolg....En inderdaad als automobilist dien je het kwetsbare verkeer goed in de gaten te houden.Maar dat wil niet zeggen dat de fietsers geen verantwoordelijkheid meer hebben.
Marjolein (16-1-2010 om 15:54)
Wat een onzin om fietsers ten alle tijde voorang te geven,sommige fietsers denken nu al dat ze alle verkeersregels aan hun laars kunnen lappen.Op deze manier ben je als automobilist vogelvrij.
Cookie-instellingen beheren