Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Fietser botst op auto in Vlissingen

Toegevoegd: 14-01-2010, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 19-jarige Vlissinger is donderdagmorgen op de fiets in botsing gekomen met een personenauto.

Hij fietste rond 08.00 uur de Beatrixlaan en wilde de President Rooseveltlaan oversteken, richting het Baskensburgplein. Hij verleende geen voorrang aan een 22-jarige Vlissingse automobilist die al over de President Rooseveltlaan reed en botste op de auto.


De 19-jarige fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding aan het ongeval had overgehouden en daarvoor een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (16-1-2010 om 15:37)
Precies geef fietsers altijd voorrang ik fiets iedere dag naar mijn werk. Maar het gebeurt regematig dat ik geen voorrang krijg. Ik fiets dan toch met licht en fluo-hesje aan. Ook bij regen zijn mensen veel te gehaast vertrek wat eerder als het regent!!!
Sjaak (15-1-2010 om 21:49)
Inderdaad Noa, Ze hebben het over jongeren maar sommige ouderen zijn er net zo goed in, misschien wel beter. Geef fietsers gewoon altijd voorrang. Wordt ook wat meer op prijs gestelt als het regent bijv.
Onbekend (15-1-2010 om 14:50)
Sterkte, hopen dat je snel het ziekenhuis uit mag!
Noa (15-1-2010 om 10:35)
Ik hoop het beste voor de jongen op de fiets,tegenwoordig als je per ongeluk een auto over het hoofd ziet,met oversteken,wil de automobilist laten zien dat je echt fout bent,door gas te geven,niet alleen de jongeren de maar oudere rond de 50 geven gas ,wat ben je dan voor onverstand?
W.M van Sparrentak (15-1-2010 om 09:27)
Gewoon de wet veranderen, zo dat een fietser ten alle tijde voorrang heeft. Een fietser heeft tegen aanstormend blik geen verweer. Je bent altijd de klos.
Cookie-instellingen beheren