Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw betrapt insluiper in woning

Toegevoegd: 26-01-2010, 21.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - De bewoonster van een woning aan de Weststraat in Aardenburg heeft vanmorgen een insluiper betrapt.

De vrouw was in haar woning toen zij rond 11.45 uur ineens gestommel hoorde. Ze riep haar man en ging kijken waar het geluid vandaan kwam. Ineens zag zij een onbekende man de trap af rennen en naar buiten gaan. Hij stapte in een auto die voor de woning geparkeerd stond.


De vrouw gooide hierop keihard een stofzuiger naar de vertrekkende auto. Deze kon het projectiel ontwijken en ging er met hoge snelheid vandoor. De man had in alle hectiek toch nog kans gezien om een tas met inhoud mee te nemen uit de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (27-1-2010 om 11:33)
Doe dan ook de deur op slot, daarvoor zijn sloten bedacht, om ongewenste figuren buiten te houden, als je pech hebt kost het ook nog een neiuwe stofzuiger en ook geen kenteken gezien???
Dennis (27-1-2010 om 09:50)
Achterdeur op slot mosje? die krijgt een flodder toch wel open hoor, die vrouw die die stofzuiger gooide mag ook wel oppassen, straks krijgt ze nog een rechtzaak wegens poging tot vernieling van andermans eigendommen.
Vaisonne (27-1-2010 om 09:22)
Ja Mosje, zo paranoia ben ik de laatste jaren ook. het is eigenlijk te gek voor woorden. Deze mevrouw had misschien beter het kenteken op kunnen nemen dan haar stofzuiger vernielen.....
Boosje (27-1-2010 om 04:41)
Ach we gaan er langzamerhand aan wennen, iedere dag zulke ellende, geef die mensen toch een aai over de bol. Oh ja, maar wel marechausse naar het buitenland sturen, want dat heeft wel prioriteit
Mosje (26-1-2010 om 23:10)
Ik doe al jaren zodra ik naar boven ga de achterdeur op slot! Want ik moet er niet aan denken om opeens oog in oog met een insluiper te staan.
Cookie-instellingen beheren