Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruit van school beschoten met luchtbuks

Toegevoegd: 11-02-2010, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - Tijdens een klasse-avond afgelopen dinsdag op een school in de Appelstraat in Krabbendijke is een ruit van de school vernield.


Omstreeks 20.15 uur hoorden leerlingen een harde tik tegen één van de ruiten. Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk met een luchtdrukwapen een kogeltje tegen de ruit is geschoten. Hierdoor is een gaatje gekomen in één van de ruiten van dubbel glas.

Door aanwezige leerlingen is een personenauto gezien rond genoemd tijdstip. Deze auto reed weg in de richting van de Bramestraat in Krabbendijke. De school heeft aangifte gedaan van vernieling.

De Zeeuwse politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844, of persoonlijk op het politiebureau in Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kruuningenear... (11-2-2010 om 16:27)
Wat heb je daar nou aan? zomaar voor niks vernielen.
Cookie-instellingen beheren