Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vrouw gewond na negeren rood licht

Toegevoegd: 02-03-2010, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op het Groene Woud in Middelburg is dinsdagmorgen een vrouw gewond geraakt.


Een 24-jarige Middelburgse automobilist reed rond 08.00 uur over het Groene Woud in de richting van de Schroebrug. Hij moest stoppen voor een van links komende plaatsgenote op de fiets, die door het rode licht reed.

Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw ten val kwam. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De auto en de fiets raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monica (2-3-2010 om 17:24)
Fietsers denken dat ze alles mogen, zie er elke dag wel 1 door rood rijden.. Dom hoor..
Iemand (2-3-2010 om 16:25)
Ik zag het er kwam net een ambulance aan en ik moest omfietsen maar er was al wel politie
Ikke (2-3-2010 om 15:51)
Je ziet , het ligt niet altyd aan de automobilist. het rode licht is niet voor niets ,en dan gewoon doorrijden dom dom hoor.voortaan toch maar gewoon stoppen hoef je ook niet naar het ziekenhuis.
Rick (2-3-2010 om 15:40)
Stoplichten worden massaal genegeerd. Af en toe komt iemand zichzelf tegen!!
Marco (2-3-2010 om 15:16)
Haast maakt zelden goed! 1 ding begrijp ik niet,kon de automobilist niet uit ,zn doppen kijken, rood is rood,de volgende ronde word ie groen,maar ja geduld,,wie heeft er nog geduld....... tegenwoordig,gelukkig ik wel,daar kom je verder mee,en is een stuk prettiger.....
Anja (2-3-2010 om 15:01)
Zou veeeeel meer gecontroleert en bekeurd moeten worden op fietsers bij stoplichten. Sta je zelf braaf te wachten, rijden er veel door rood, zeg je er wat van krijg je een grote mond. hopelijk heeft ze er van geleerd !!!
Cookie-instellingen beheren