Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Vrouw gewond na negeren rood licht

Toegevoegd: 02-03-2010, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op het Groene Woud in Middelburg is dinsdagmorgen een vrouw gewond geraakt.


Een 24-jarige Middelburgse automobilist reed rond 08.00 uur over het Groene Woud in de richting van de Schroebrug. Hij moest stoppen voor een van links komende plaatsgenote op de fiets, die door het rode licht reed.

Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw ten val kwam. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De auto en de fiets raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D m (2-3-2010 om 14:44)
Moet je maar niet door rood licht rijden. Ze staan er niet voor niks.
Tommie (2-3-2010 om 14:42)
T.h.v. de Zandstraat? Daar rijden vaker fietsers door rood... Maar daarbij moet ook wel gezegd worden dat het licht zó kort op groen staat dat als je niet vól op de pedalen gaat, je achterwiel van je fiets gereden kan worden. Heb hier al eens melding van gemaakt maar er wordt niets aan gedaan.
Jolanda (2-3-2010 om 14:40)
Ja bij roodlicht moet je ook stoppen, dat geldt ook voor fietsers
Sjaak (2-3-2010 om 14:32)
Tja moet je ook maar niet door rood rijden, eigenschuld en hopelijk een niet al te grote dikke bult.
Vaisonne (2-3-2010 om 13:59)
Ik zou bijna zeggen....eigen schuld dikke bult. Sinds de regels veranderd zijn draait iedere bestuurder van een auto op voor fouten waarbij een fiets is betrokken. En de fietsers weten dat en denken dat ze alles maar kunnen doen. Hopelijk zijn er getuigen dat ze door rood reed.
Henk (2-3-2010 om 13:58)
Ik stond ervoor in de file. 1 rijstrook afgesloten. de file stond voorbij delta. door rood rijden is altijd dom maar zeker op dat tijdstip. volop spits en de auto,s komen van alle kanten waar voor hun het licht groen is. laat het een wijze les zijn. wel hopen dat ze er niks aan over houd natuurlijk
Cookie-instellingen beheren