Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betrapt tijdens vernielen auto's

Toegevoegd: 28-03-2010, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.10 uur is een 18-jarige man uit Breda, aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen, aangehouden wegens vernieling.


De man had bij verschillende auto's die aan de Nieuwe Vlissingseweg geparkeerd stonden de buitenspiegels omgeduwd / vernield.

Door de eigenaar van één van de auto's is de man op heterdaad betrapt. Tegen de 18-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (30-3-2010 om 12:01)
@ Roy, jouw auto stond er zeker niet bij?? Men moet van andermans spullen afblijven! Kosten verhalen op deze dader en proces verbaal geven!!!
Eve (30-3-2010 om 11:19)
Nou Roy ik weet niet, van mijn auto is in het verleden ook de spiegel (moedwillig) eraf getrapt, kosten € 180,-- Hoezo "wat kost nu een nieuwe spiegel"
Mira (30-3-2010 om 00:44)
Roy, moet je niet gewoon van andermans spullen afblijven! Als je dit soort dingen gaat doen als je teveel gedronken hebt moet je misschien niet zoveel drinken. Is niet zo moeilijk toch?! En als je dan toch zo nodig iets moet vernielen, maak dan iets van jezelf kapot.....
Wieneitut (29-3-2010 om 23:39)
Ik heb al meerdere reacties gelezen van deze Roy. Hij vindt het allemaal maar flauwekul, je mag toch wel een spiegeltje afbreken of een klein trapje tegen een auto geven. Een klein beetje onder invloed rijden is ook geen probleem toch Roy? Ik snap niet dat zulke reacties worden geplaatst.
Vlissingse (29-3-2010 om 21:45)
Hij had de spiegels vernield dus niet alleen maar dichtgeklapt.Hij moet er gewoon met zijn tengels vanaf blijven,eens komt hij de verkeerde tegen.Spiegels zijn duur genoeg
Eric (29-3-2010 om 18:16)
Zeg Roy Matthijs volgens mij moet jij jezelf eens laten nakijken. Nooit geleerd dat je met je poten van andermans spullen moet afblijven?? Er waren ook spiegels afgebroken en ook al waren ze alleen maar omgeklapt dan nog blijf je er van af. Weekje laten brommen is DE oplossing ! stomme gedoe.
Cookie-instellingen beheren