Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee gewonden bij ongeval Domburg

Toegevoegd: 06-04-2010, 18.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Op de Schelpweg in Domburg is maandag rond 02.30 uur een auto over de kop geslagen.

De auto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit de gemeente Veere, kwam ondersteboven op de dijk tot stilstand. Een 33-jarige man uit dezelfde gemeente, die als inzittende in de auto zat, lag beneden aan de dijk. Beiden verkeerden onder invloed van alcohol.


Ze zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat de man enkele gekneusde ribben had opgelopen. Van hen allebei werd een bloedproef afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (6-4-2010 om 20:36)
Iedereen weet dat het gevaarlijk is met alcohol op auto te rijden, daarom is het ook verboden. Ik heb geen medelijden met mensen die op die manier hun eigen leven, en levens van anderen op het spel zetten.
Cookie-instellingen beheren