Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelle motorrijders zijn rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 18-04-2010, 16.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Naar aanleiding van klachten van omwonenden heeft de Zeeuwse politie vandaag een controle gehouden in de gemeente Tholen.

Er wordt regelmatig geklaagd dat motoren zo hard rijden in de gemeente en dat bleek inderdaad zo te zijn. Agenten van de Zeeuwse politie hebben in Poortvliet, op de Postweg, van een 41-jarige motorrijder uit de gemeente Middelharnis het rijbewijs ingenomen. Hij reed met een snelheid van 146 km/u over voornoemde weg. Daar is 80 km/u toegestaan.


Ook troffen zij in Scherpenisse, op de Poortvlietsedijk, een 37-jarige motorrijder uit Dordrecht die 135 km/u reed. Ook hier is 80 toegestaan. Deze motorrijder was hetzelfde lot beschoren als de vorige bestuurder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (19-4-2010 om 09:32)
Tjonge wat een gezeik weer over die motorrijers. Wat denk je van automobilisten!? en mensen op de fiets die denken dat ze overal voorrang hebben. Voetgangers dan die niet aan de kant gaan en scooters. Zo lopen er altijd mensen te zeiken .....Gaat genieten van het weer ipv op andere te letten.
Con (19-4-2010 om 07:19)
Deze week is er een witte streep getrokken 30 Kilometerzone,in het begin van het recreatie-gebied te Yerseke, ik nodig van harte een team met laser apparatuur uit om eens te meten hoeveel er hier,met name sávonds, met te hoge snelheid naar de jachthaven word gescheurd,rijden is dit zeker niet !!!!
Rico (18-4-2010 om 21:52)
Ik wil niet alle motorrijders over één kam scheren, maar er zitten echt gekke tussen. Vanmiddag werd ik door een motor ingehaald op de Postweg in Poortvliet, dubbel doorgetrokken streep en hij reed niet zachtjes.
Anja (18-4-2010 om 19:10)
. Ook ik erger me weer aan die snelle motorrijders.Vandaag op weg van 50 km word je met een noodgang ingehaald door 3 motoren die zeker 80 reden Al heb ik de diploma's om ze te helpen als het fout gaat weet ik niet of ik het zal doen .moeten ze eerst maar normaal rijden .zonde voorde echte rijder
De stug (18-4-2010 om 18:52)
Jongens, een paar uurtjes met een paar de baan op zandvoort huren is echt goedkoper, of schamen jullie je dan voor jullie rondetijden ?
Cookie-instellingen beheren