Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwdorper (26) levert rijbewijs in na forse snelheidsovertreding

Toegevoegd: 11-03-2024, 15.44 uur
Nieuwdorper (26) levert rijbewijs in na forse snelheidsovertreding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – De politie heeft vanmorgen in alle vroegte een Nieuwdorper betrapt op de N57 bij Vrouwenpolder. Hij reed veel te hard.


De politie voerde vanmorgen omstreeks 05.40 uur een lasercontrole uit op de N57 bij Vrouwenpolder. Een 26-jarige bestuurder uit Nieuwdorp reed met zijn Volkswagen Caddy veel te hard. De man reed een gecorrigeerde snelheid van 142 km/uur daar waar 80 km/uur is toegestaan.

De bestuurder heeft een proces verbaal ontvangen en zijn rijbewijs is ingevorderd


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (12-3-2024 om 17:08)
Een amoebe heeft ook meer hersencellen dan jou Ad
Ad Jonkers (11-3-2024 om 16:04)
Iemand die zo idioot en onverantwoordelijk het gaspedaal intrapt verdient het niet om zijn rijbewijs nog terug te krijgen! Verliest hij daardoor zijn baan? Daar had deze aso dan eerder aan moeten denken. Hoewel een amoebe heeft waarschijnlijk meer hersencellen dan deze wegpiraat!
Cookie-instellingen beheren